Special Weekly

Ladies First

Магама представи LUXURY

Неотдавна, в Piece of Paradise , Вили Боршукова и салони "Магама" представиха за пръв път в България новата италианска боя LUXURY. Специален гост на официалната премиера беше г-н Енрико Делара, мениджър на LUXURY HAIR COLOR за Северна и Източна Европа.

LUXURY е луксозната, изтънчена и елегантна боя, която определя истински стилната жена. "Ние от Luxury гарантираме това, което обещаваме. Съвършенство на цвета." е мотото на италианската боя. Всички нейни съставки са с естествен произход и дават пълна защита на косата и скалпа. Съдържанието на чисти микропигменти е 99.98%, благодарение на което и процентът на амоняк в боята е изключително нисък. Микропигментната технология'99 позволява да се запазва оригиналната структура на косата и еластичността на косъма. А дълготрайният и антизамърсяващ комплекс'99 е комбинация от ценни съставки като бял чай - силен антиоксидант, който подобрява жизнеността на косъма; и масло от орхидея - богато на високо ниво липиди, което хидратира в дълбочина, предпазва от лющене и защитава кожата на скалпа.

Лице на боята за България е чаровната Деси Бакърджиева, която представи на гостите новия LUXURY цвят на косата си, облечена в луксозна рокля от Rose Fashion House. Актрисата благодари специално на Вили Боршукова, че се грижи косата й, която се налага да боядисва на всеки две седмици, заради честите снимки. Дни преди събитието фотографът Влади Балевски засне и специална фотосесия с Деси Бакърджиева за LUXURY с тоалети от Rose Fashion House и Sandro Ferrone. Ревюто показа и най-актуалните цветове от 150-те уникални нюанса в палитрата на LUXURY, като моделите за ревюто бяха облечени с тоалети на Sandro Ferrone и "Миравижън".

Вечерта продължи с музика и много настроение, за което се погрижиха с изпълненията си Петя Буюклиева, Джулия Христова, Жули Христова и Светослав Стойчев. Петя Буюклиева, която винаги експериментира с визията си, беше с нова атрактивна прическа и рус цвят на косата. Тя сподели с гостите, че има вече 10-годишен юбилей със салони "Магама" и екипа на Вили Боршукова, които чувства като свое второ семейство. Водещ на събитието беше топ коафьорът Пламен Велков.