Special Weekly

Ladies First

Лукс и стил в нов бутик за мебели

Area Apartment Style е името на новооткрития магазин за дизайнерски мебели, разположен на столичния булевард Витоша 'b9 184. Той изглежда като типично нюйоркско студио в индустриален стил, което подчертава изтънчената кубична линия на дизайнерските мебели, предлагани в него. Те са произведени от италианските фирми Estel, Simon, Frighetto, Biefbi и Nic Design. Моделите пък са дело на световноизвестни дизайнери като Karim Rashid, Oscar Niemeyer, Ora Ito, Mark Naden и други.


Нашите мебели са висок клас и са подходящи за хората с различно мислене без значение от възрастта. Индивидуалността може да бъде подчертана със собствен стил, изразен именно в подбора на мебели - обясни собственикът на Area Apartment Style Деси Подмолова по време на откриването, което събра десетки гости. - Студиото е предизвикателство, което се надявам да бъде успешно и да прави клиентите доволни, каза още Подмолова.


Тук всеки, който желае, може да се докосне до атмосферата на мегаполиса Ню Йорк от средата на миналия век чрез изисканите канапета, маси, спални или кухни. Цветът, видът, материите и дори материалите зависят изцяло от вкуса и предпочитанията на клиента. Доставките се извършват възможно най-бързо, заяви Милка Драгоева, мениджър Продажби на новооткрития магазин. Така че клиентите са ограничени единствено от собственото си въображение, твърдят от управата на магазина.