Special Weekly

Ladies First

ЛИМИТИРАНАТА BRONZE GODDESS SHIMMERING NUDES КОЛЕКЦИЯ ЗА ЛЯТО 2015 НА ESTĒE LAUDER

За да улови сезона на светлината и силата на слънцето, Estée Lauder представя новата лятна Bronze Goddess Shimmering Nudes, колекция от бронзиращи пудри и желе, кремообразни хайлайтъри, блестяща палитра от осем цвята сенки за очи, бляскави цветове за устни и нокти. Потопете се в сезона с тези страхотни, блестящи тонове.

Универсалното разкрасяващо, кремообразно и лесно за нанасяне желе-бронзант се плъзга по кожата, за да й придаде естествено сияние.

Лесно смесваща се, надграждаща и озаряваща формула комбинира най-добрите характеристики на блестяща пудра и универсалността на гела.

Придайте на лицето, деколтето и раменете равномерно сияние с кремообразния и лесен за разнасяне  стик-хайлайтер с безкрайни приложения. Кожата изглежда моментално освежена и отпочинала.

Копринено нежната бронзираща пудра придава на лицето, деколтето и раменете плажен тен и сияние, за да подсили естествения тен. 

Цветната приказка завършва с перфектни очи, устни и нокти, украсени от блестящи, металически и съблазнителни летни цветове.