Special Weekly

Ladies First

Лятото идва!

Lancaster


УСТОЙЧ ИВ СРЕЩУ ВОДА И ИЗПОТЯВАНЕ СПРЕЙ ЗА ЕКСПРЕСНО АБСОРБИРАНЕ SPF 15 / SPF 30360deg; свежест в спрей за тяло за бързо абсорбиране, който попива мигновено и е подходящ при всички спортове.


ЦЯЛОСТНА ЗАЩИТА ГЕЛ НЕВИДИМО ДОКОСВАНЕ SPF 20Гарантирано остава с вас през цялото време със своята оптимална защита от широкоспектърни филми и е най-добрият начин за придобиване на тен, докато сте в движение.


СВОБОДА ЗА ВАШИТЕ ПРЪСТИ МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН КРЕМ и СТИК SPF 30Няма да получите по-удобен слънцезащитен продукт от този комбиниран продукт, крем и стик, с невидимото докосване за очи, устни, нос и всяка по-чувствителна зона, която има нужда от допълнителни радикали, отговорни за преждевременното стареене.


СЛЕД СЛЪНЦЕ - Tan Maxomizer nbsp;За да удовлетвори желанието за един дълготраен тен, който да запази и да увеличи интензивността му от 50 до 80%, Lancaster предлага интелигентната гама TAN MAXIMIZER. Изключително натуралният състав благоприятства процеса на възстановяване на епидермиса и допринася за образуването на естествен тен върху кожата, добавяйки й един още по-интензивен оттенък, още по-златист.


nbsp;


Shiseido


After Sun Intensive Recovery Emulsion - Интензивно възстановяваща емулсия след слънце.


Интензивно подхранваща, но свежа емулсия, която коригира вредата, настъпила в кожата на лицето и тялото в резултат от излагане на вредното влияние на UV лъчите. Деликатната като воал текстура мигновено изпълва с влага, коригира и съживява, за да постигне мек и коприненогладък кожен релеф.


Ver y High Sun Protection Lotion SPF 50+ For Face and Body - Лосион за лице и тяло с изключително висока защита


Високоподхранващ, слънцезащитен лосион за лице и тяло, който осигурява мощна защита от UVA/UVB лъчи, които от своя страна причиняват слънчеви изгаряния, клетъчно увреждане, дехидратация, груба кожа и преждевременно стареене. Shiseido разработва тази уникална бифазна формула с устойчивост към вода и пясък, за да гарантира вашите комфорт и удоволствие при ефирното нанасяне на кожата.


Very High Sun Protection Cream SPF 50+ For Face Крем за лице с изключително висока защита


Високоподхранваща и водоустойчива кремообразна формула, специално разработена за лице, която осигурява мощна защита от UVA/UVB лъчи. Тази невероятна текстура защитава и обгрижва вашата кожа, за да ви дари с пълен комфорт и сигурност.


nbsp;


Clinique


Clinique Sun SPF 30 Face CreamВисококачествена, широкоспектърна слънчева защита в съотношение (UVB/ UVA) за лице с омекотяваща и хидратираща формула.


Clini que Sun SPF 30 Body CreamШирокоспектърна слънчева UVВ/ UVА защита за тяло с омекотяваща и хидратираща формула.


Clini que Sun SPF 25 Body SprayЛека формула с UVB/ UVA слънчева защита за лице в лесна за нанасяне спрей форма.


Body Dail y Moisturizer (Light / Medium )Body Dail y Moisturizer (Medium / Deep )Всекидневен овлажняващ лосион за тяло, който хидратира кожата и й придава естествен бронзов цвят.


nbsp;


Bronze Goddess


Bronze Goddess Soft Matte Bronzer, Soft Duo Bronzerand Soft Shimmer Bronzer


Създават цялостен блясък през цялата година, тези копринени, луксозни пудри са перфектни за всеки цвят кожа. Предлагат се Soft Matte Bronzer, Soft Duo Bronzer и Soft Shimmer Bronzer, съвършените компактни пудри Bronze Goddess са идеални за подсилване на тена или за създаване на такъв.


nbsp;


Estee Lauder


НОВО! Re-Nutriv Sun Supreme Self-Tan Lotion for Face and Body


Нов, ултралуксозен, назацапващ дрехите автобронзант, който мигновено прави кожата сияеща от здраве, и с надграждащ се тен, който се развива до един час. Съдържа редки и ценни съставки, срещащи се само при Re-Nutriv, този богат лосион за изкуствен тен осигурява красив, естествен тен и здрава добре подхранена кожа.


Re-Nutriv Sun Supreme SPF 15 amp; Re-Nutriv Sun Supreme for Body SPF 15


Тези луксозни формули обединяват обширна бленда от технологии, редки и ценни съставки; защита от фотостареене благодарение на защитата UVA/ UVB от най-висок и обширен клас на Estee Lauder, редки адаптогени за естествено възстановяване на видимите вреди и луксозна смес от антиейдж съставки за една блестяща, здрава и красива кожа.


Re-Nutriv Sun Supreme Rescue Serum


Помага кожата да се възстанови от излагането на слънце, като значително повишава естествените способности на кожата да поправя видимите ефекти от излагане на UV лъчи. Ексклузивна Solar-Repair Technology намалява видимите ефекти на стареене, причинени от излагането на слънце. Когато се нанесе след ден на слънце, този луксозен, глезещ серум за стресирана от слънцето кожа повишава способността за естествено възстановяване от излагането на UV лъчи.