Special Weekly

Ladies First

Лейди Съвършенство - стилът на Кейт Мидълтън, херцогиня на Кембридж

S 250 d8bef455 f043 4b74 aaec 6c9ba6f6fb38
S 250 0af039d1 ae4b 4eb2 bb9f 03db5b9d544b

Често сравняват херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън с принцеса Даяна. Тя винаги изглежда идеално - и на приемите с марковите си тоалети, и в по-обикновени дрехи, когато излиза на разходка с децата. Чарът на Мидълтън е в обикновените неща - естественият грим, изчистеният стил и живият блясък в очите преобразяват всеки тоалет или аксесоар, който носи. Образът й препраща към икони на стила от миналото като Жаклин Кенеди и Одри Хепбърн. Вероятно за това дрехите, които тя харесва незабвано се изкупуват от магазините.

Цвят в цвят

Монохромният комплект е обикновен похват, с чиято помощ визията изглежда скъпо, солидно и елегантно. Обувките с чорапогащник в един и същи цвят е хитростта, към която херцогинята прибягва периодично. Комбинацията от плътни чорапи и изрязани обувки изглежда строго дори с мини пола и прави краката по-дълги и стройни.

Захарен памук

Пастелните оттенъци са по-характерни за стила на Елизабет Втора. Кейт Мидълтън обаче избира неща с лаконична кройка в духа на 60-те години на ХХ век. При такава трактовка дори "бонбонените" цветове "стоят" солидно. Разкроена пола, подчертана талия и затворено деколте - това е рецептата за образа на истинската принцеса.

Горски плодове

Мидълтън предпочита ярките оттенъци - сини, зелени, с цвят на горски плодове. Спектърът на последните е широк - от офика до боровинка. Но когато става въпрос за акценти, херцогинята предпочита неутралните цветове, например черния, който създава графична рамка на цялостната визия.

Шапката - преди всичко

Когато става дума за официални церемонии, надбягвания и паради, необходимостта от шапка е продиктувана от етикета. И няма как да се мине без собствена колекция. Както във всичко, така и в аксесоарите Мидълтън предпочита лаконичността и изяществото. Херцогинята харесва по-малко обемните модели, декорирани с цветя.

Обикновено момиче

За всекидневните си излизания и неофициални мероприятия Мидълтън предпочита комплектите в стил сафари. Въпреки възможността да не се разделя с дизайнерските тоалети херцогинята се появява в сравнително евтини дрехи от масови брандове. В гардероба й присъстват неща на Zara, Asos, Gap и H&M.