Special Weekly

Ladies First

Легендарната, неподвластна на времето линия Capture на Dior отпразнува 25-ата си годишнина

Когато Dior лансира за пръв път серума Capture през 1986-а, отбеляза истинска революция в света на козметиката с представянето на липозомите: ldquo;активни пренасящи съставкиrdquo;. Оттогава до ден днешен тя остава символ на ефективността против стареене.


През 2006-а Dior лансира Capture Totale първата цялостна грижа, която се основава на нов подход към протеините на кожата. Тя предлага на жените моментални видими и дълготрайни резултати с всяко нанасяне, за да ги направи ldquo;по-красиви днес, отколкото на 20rdquo;.


През последните десет години изследователите от Иновационния център на Dior посветиха таланта и усилията си върху ролята на стволовите клетки в борбата срещу стареенето. В неравното състезание с времето има много пробиви, но малко революции. Стволовите клетки безспорно са революцията на ХХI в., а Dior е първата козметична марка, навлязла в тази територия.


Стволовите клетки са много повече от обикновени ldquo;фабрикиrdquo; за новите клетки в епидермиса. Те играят ролята на активна връзка между епидермиса и дермиса. Стволовите клетки достигат до ldquo;сърцевинатаrdquo; на кожата, там, където се ражда нейната младост.


ONE ESSENTIAL


Елиминира токсините от кожата и удвоява ефективността на обичайната използвана грижа за лицето. Мощният регенериращ концентрат е първият универсален подсилващ суперсерум от Dior, предназначен за всички жени, за всички възрасти и типове кожа.


MULTI-PERFECTION CONCENTRATE


Моментално възстановява кожата и подобрява нейната структура. Нанася се сутрин и вечер и въздейства на контура на лицето, назо-лабиалните гънки, зоната около устните и между веждите. Възстановява дори най-дълбоките видими признаци на стареене.


MULTIPERFECTION CREME


Коригира всички признаци на стареене и подхранва кожата. Доставя незабавен и дълготраен комфорт при всяко нанасяне. Кожата е по-гладка, по-стегната, по-съвършена и по-блестяща.


RADIANCE RESTORING SERUM FOUNDATION


Подсилва и прибавя неустоим блясък на тена. Със своята фина, нежна текстура и естествено сатенено покритие продуктът е резултат от последните открития на изследователите от Dior за стволовите клетки и е завършващият етап от Ритуала на тоталната красота на Capture Totale.