Special Weekly

Ladies First

Коледни колекции

Dior представя коледната си колекция ROUGES OR


Dior и златото


Историята на Dior и златото е стара, а началото й започва от звука на името Dior . Този факт не убягва на Жан Кокто, който казва: Dior е изключителен гений на нашето време, чието магическо име включва името за Бог (Dieu) и злато (or). Златото разкрива потенциала на всички цветове и е синоним на изтънченост и лукс. Вдъхновена от искрящия му блясък, модната къща създаде колекцията Rouges Or, интелигентна комбинация от блясък и пигменти за цветни преливания със златна светлина за устни и нокти.


Злато върху устните


Новите червила блестят в целия спектър от червено до розово и правят устните чувствени. Свръхфината златна пудра във формулата им се топи като пигмент, разкривайки целия потенциал и великолепие на багрите. Червилата се предлагат в гама от седем лимитирани цвята.


Злато до върха на пръстите


Инжектираният със златна пудра лак Dior Vernis е характерен с невероятния си спектър от модни цветове. Тоновете са блестящи, интензивни и дълбоки, а маникюрът изглежда божествен.


Chanel изкушава предпразнично с колекцията


Les Scintillances de Chanel


Палитра от златни тонове за весели партита, грим със златен блясък, много светлина... Прозрачен тен с фин, едва доловим блясък. Подчертано плътни устни. Искрящо и жизнено червено за устните и маникюра. И за блестящ завършек - озаряваща очна линиявърху клепачите, която прави погледа магнетичен. Луксозни и празнични нюанси, които очароват и подчертават красотата.


Еstee Lauder предлага


Очарователни сетове с декоративна козметика с всичко необходимо за неотразимата дамска визия в празничната нощ.