Special Weekly

Ladies First

Как да отслабнем трайно, докато лежим

"Всяка достатъчно напреднала технология е трудноразличима от магия."

 

Артър Кларк

Съвременната еволюционна технология криолиполиза е отскоро в България. Това е метод за отстраняване на мастните натрупвания по тялото чрез изстудяване, без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани. Наименованието идва от крио - студ; липолиза - разграждане (процес, при който от мастните клетки се освобождават мастни киселини, задоволяващи енергийните нужди на организма). Уникалното в тази процедура е, че е безболезнена и не изисква възстановителен период. Веднага след нея човек се връща в нормалния си ритъм на живот. Резултатът е гарантиран при всеки пациент.

Мастните клетки в човешкото тяло са константна величина. Те имат способността да увеличават размера си, но не и да се делят. Чрез охлаждането се постига трайна кристализация или унищожаване на мастната клетка. Това е безболезнената алтернатива на липосукция и цели същият резултат - да освободи депото от количества мастни клетки завинаги.

Криолиполизата действа, като постепенно извлича телесната топлина от подкожните нива на мазнините. Процедурата не трябва да бъде по-кратка от 60 минути, за да проникне охлаждането в засмуканата тъкан, като температура е -8 градуса по Целзий. Ефикасността е свързана с реакцията на мастните киселини към значителни промени в температурата.

Характеристики на процедурата

Два апликатора с общ обем от 800 куб. см засмукват мастна тъкан в желана зона от тялото. Апаратът Cocoon изстудява третирания участък на -8 градуса в продължение на 60 минути. През това време клиентът разглежда списания, говори по телефон или просто релаксира. Резултатът е, че от 20 до 30% от мастните клетки в зоната са унищожени. Ефектът е траен във времето.

Зони на третиране

- Корем

- Паласки

- Бедрата

- Бричове

-Колена

- Ръце

Резултати

Естествените метаболитни процеси спомагат за изхвърлянето на отпадналите мастни клетки в период до три месеца.

Повторно третиране на същата зона се прави един месец по-късно. Резултатът от една процедура е видим от 30-ия до 90-ия ден.

За по-бърз резултат се препоръчват антицелулитни масажи, кавитация, сауна, спорт. Тези активности засилват метаболитните процеси и ще подпомогнат за по-бързото освобождаване на "мъртвите" мастни клетки. Редовното консумиране на вода е задължително, особено по време на терапията. Препоръчителна дневна доза - 1.5 литра.

 

 

Козметичен салон "Нирвана"

 

Адрес:

 

гр. София, бул. "Александър Пушкин" № 15

 

Имейл:

 

[email protected]

 

Телефон:

 

0878 555 760