Special Weekly

Ladies First

Женски парфюми

Освен че пленява с уханието си летният Armani Code Summer за жени е опакован в издължен, модерен, матиран флакон, украсен с митичното цвете на Armani в бяло и капачка в бял лак.


nbsp;


DKNY Be Delicious представя две нови възхитителни предложения: Bedelicious juiced, сочен нектар от ябълката New York, и Fresh blossom juiced,захаросаната свежест, изстискана от цветовете.Всеки от двата аромата гарантира мощна експлозия от свежест и лекота за горещите дни.


nbsp;


Light Blue на Dolce amp; Gabbana сякаш превръща жената в пленителна съвременна сирена с непринудена красота като на диво цвете и чувственост на забранен плод.


nbsp;


Новият аромат Miss Dior Cherie е адресиран към елегантната и вдъхновена влюбена жена. Версията на легендарния аромат Miss Dior е олицетворение на шика на марката.


nbsp;


Bronze Goddess Soleil на Estee Lauder ви приканва да избягате на едно топло и слънчево място, като съчетава усещането за безгрижност със свежестта на цветята и цитрусовите плодове.


nbsp;


Еssence eau de musc на Narciso Rodriguez създава усещането за въздушни флуиди, безметежно спокойствие и носи духа на изключителна чувственост.


nbsp;


Tommy Hilfiger представя дамския аромат еau de toilette Tommy girl, който излъчва деликатната женственост на разцъфнали цветя.


nbsp;


Верен на парфюмерийната визия на марката YSL, ароматът Saharienne преоткрива свежестта по нов, провокативен начин.


nbsp;


Very Irresistible Tropical Paradise за жени на Givenchy eнов летен вариант на Very Irresistible. Парфюм, който освежава като летен бриз. Ароматната комбинация включва охлаждащ сетивата анасон и листа от мента, страстен аромат от роза и пасифлора; топъл полъх от сандалово дърво и мускус.


nbsp;


Мистериозна и жива, модерна и цветна, колекцията le Jardin на Cacharel събира и магически съвместява минало и настояще чрез ароматите Anais Anais , Noa , Amor Amor .


nbsp;


Ароматът A Scent by Issey Miyake е вдъхновен от природата - слънчев букет от цвят нероли и тиаре във връхните нотки.