Special Weekly

Ladies First

Гривните

Въпреки че в момента на мода са големите бижута, никой не е отменял тънките гривни - обръчи или синджири. За тях винаги има място в дамската кутия с бижута. Лек акцент, едва забележим дневен аксесоар, който се съчетава прекрасно и с деловия костюм, и с дрехите casual. Тънките гривни обръчи от злато с малко количество камъни могат да се носят и по една. Същото се отнася и за гривните от бяло злато с по няколко диаманта, които създават класически образ през деня, докато вечер съчетаването на няколко еднакви по стил украшения с различни цветове на златото и камъните могат да създадат съвсем различно настроение.


Тънките гривни - обръчи или верижки с повече камъни и висулки, са отлично допълнение за дамите както през работните дни, така и за уикендите и най-често се носят по една. Браслетите от бяло злато с диаманти и перли на практика могат да се носят постоянно, докато ярките - от жълто или розово злато с разнообразни полускъпоценни и скъпоценни камъни, са най-подходящи вечер, през уикенда и през топлите месеци в годината.


Специално внимание заслужават тънките гривни от розово злато. Те могат да бъдат идеално допълнение към часовници с корпус от злато в същия тон и напоследък все по-често присъстват в колекциите.