Special Weekly

Ladies First

Горещи идеи

Estee Lauder


Re-Nutriv Sun Supreme Collection на Estee Lauder е най-ефективната и луксозна защита от слънцето. Продуктите са създадени така, че да гарантират блестящ тен или бронзов вид, като същевременно предпазват кожата за да бъде по-млада и красива дълго време.


Re-Nutriv Sun Supreme for Body SPF 15 и NEW Re-Nutriv Sun Supreme SPF 30 for Face - Луксозна формула, която комбинира богата смес от технологии и ценни редки съставки. Кремът предпазва кожата от фото стареене с най-усъвършенстваната система за защита от слънцето на Estee Lauder 3:1 UVB/ UVA. Съдържа редки адаптогени за естествено възстановяване от видимите признаци на стареене.


Re-Nutriv Sun Supreme Lip Balm SPF 15 - Кремообразна текстура с неустоим изкусителен аромат на нектар. Нанася с лесно върху устните като ги прави меки, гладки и подхранени.


Re-Nutriv Sun Supreme Rescue Serum - Луксозен, глезещ серум за стресирана от слънцето кожа, който помага за активиране наnbsp; естествените способности на кожата да се възстанови от видимите ефекти от излагане на UV лъчи.nbsp;


Re-Nutriv Sun Supreme Rescue Gel for Body - Успокояващото и хидратиращо желе за луксозно възстановяване на кожата от ефектите при излагане на слънце и успокоява изсушената кожа.


nbsp;


Dior


Dior Bronze Collagen-Activ SPF 15 е уникална бронзираща пудра, която защитава и се грижи за кожата, като й придава тен. Нейната активна, изглаждаща формула против стареене е специално създадена за зряла, чувствителна или увредена от слънцето кожа.


Неустоимият руж Harmonie de Blush на Dior доставя незабавен блясък на тена, в който със сигурност ще се влюбите. С монохроматичните си цветове, целунати от слънцето, Harmonie de Blush придава слънчеви нотки в две блестящи хармонии, специално създадени да изсветляват и скулптират лицето.


Soin Auto-Bronzant Eclat Irise Corps е идеален за всеки, който иска допълнително светлина за кожата си. Съдържа блестящи микро-частици, Bronze Perfect pH Complex и хидратиращи агенти. Здравословният блясък се появява след няколко секунди, а цветът може да се модулира със следващите нанасяния.


Sweet Sun е истински best seller, откакто беше лансиран през 2004-а. Ароматът без съдържание на алкохол сега е със същата успешна формула, подсилена с витамин Е, известен със антиоксидантни си качества. Sweet Sun е деликатно парфюмиран с блестяща портокалова и мандаринова есенция, чувствен жасминnbsp; и гардения от Таити, които контрастират със съблазнителната основа от джинджифил, мускус и ванилия.nbsp;