Special Weekly

Ladies First

"ФЕНОМЕНЪТ" SISLEŸA

През 1999-а  Sisley лансира SISLEŸA Global Anti-Age, с което направи революция на пазара за грижата против стареене. Създаването на световния бестселър отне десет години изследвания и го превърна в най-продавания продукт на марката за последните 17 години.

През 2016-а SISLEŸA Global Anti-Age се преоткрива, за да се превърне в

SISLEŸA L’Integral Anti-Age

добавяйки трето измерение. Продуктът действа не само върху видимите признаци на вроденото и причиненото от външни фактори стареене, но и на онези, свързани с поведенческото стареене, наричано още епигенетично. То оставя върху лицето дори повече следи от генетичното стареене. Динамичното всекидневие, стресът, тютюнопушенето, прекомерното излагане на слънце, нездравословното хранене и др. ни карат да стареем по-бързо и се комбинират с познатите ни вече фактори от околната среда: УВА и УВБ лъчи, замърсяването и свободните радикали.

Тези фактори нарушават жизнения цикъл на клетките, като едновременно променят:


  • клетъчния ритъм: през деня клетката се защитава, а през нощта се възстановява;

  • клетъчната енергия: дава възможност на клетката да функционира и да се подновява правилно;

  • дълголетието на клетката: се определя от дължината на теломерите (окончанията на хромозомите, отговорни за стареенето), които запазват целостта на ДНК.

Ако само един от трите фактора бъде повлиян, целият цикъл се нарушава. Последствията върху кожата са преждевременна поява на видими признаци на стареене - бръчки, загуба на блясък, отпускане.

Изследвания, продължили 17 години, позволиха на Sisley да осигури още по-пълна грижа против стареене, която да се бори с видимите признаци на стареене с наистина забележителни резултати.

SISLEŸA L’Integral Anti-Age е в състояние да третира видимите признаци на стареене в цялост.

 

КЛЕТЪЧНАТА СРЕДА:

СТАВА ДУМА ЗА "ЕКОСИСТЕМА", КОЯТО ПОДСИЛВАМЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ

Новата формула на SISLEŸA осигурява на клетката идеалната "екосистема", защото е обогатена с нови активни съставки:


  1. СТИМУЛИРАЩИ:  разработена на основата на фитостимулини, извлечени от семки на ябълка и етерични масла, формулата е подсилена с екстракт от ратания* и цариче*.

  2. РЕГЕНЕРИРАЩИ И РЕСТРУКТУРИРАЩИ: формулата запазва урсоловата киселина, витамините, минералите, микроелементите и аминокиселините и е подсилена с екстракти от соев пептид*, от листа на бяла върба*, естествени токофероли* и аденозин.*

ЖИЗНЕНИЯТ ЦИКЪЛ НА КЛЕТКИТЕ:

ФОКУС ВЪРХУ МЕХАНИЗМИТЕ НА ДЕЙСТВИЕ НА ЖИЗНЕНИЯ ЦИКЪЛ НА КЛЕТКИТЕ

 

Сред множеството активни съставки, присъстващи в първата формула на SISLEŸA, са добавени три нови активни съставки за оптимизиране действието на този жизнен цикъл и предпазване на кожата от видимите признаци на поведенческо стареене. Те са насочени към три части от клетъчния живот: ритъма, енергията и продължителността, за да компенсират тяхното отслабване.


  1. РИТЪМ: Екстракт от лавров храст, който синхронизира отново биоритмите** на кожата. Идеалният ритъм на действие** за вашата по-млада кожа е възстановен до ниво клетъчен метаболизъм.

  2. ЕНЕРГИЯ: Екстракт от персийска акация за увеличаване оптималното производство на енергия** на клетъчно ниво (митохондрия), за предпазване и възстановяване на уврежданията на кожата, причинени от клетъчна умора.

  3. ДЪЛГОЛЕТИЕТО НА КЛЕТКИТЕ: комплекс от мая и соя помага в защитаването на теломерите ** - защитни накрайници на всяка хромозома, чиято дължина е свързана с очаквания живот на клетката. Помага също и в поддържането на целостта на клетъчната ДНК при влиянието на поведенческия стрес** за оптимална продължителност живота на клетките.

* Нови активни съставки, не присъстващи във формулата на SISLEŸA Global Anti-Âge.

** Ин витро тестове на съставка.