Special Weekly

Ladies First

Феноменалният ефект на Skin Caviar Absolute Filler от La Prairie


ВЪЗВРЪЩА ПЛЪТНОСТТА.
ПОДОБРЯВА КОНТУРА.
ВЪЗСТАНОВЯВА ХАРМОНИЯТА.


В Skin Caviar Absolute Filler La Prairie за пръв път използва  нов, усъвършенстван технологичен процес, който селектира най-мощните хранителни вещества, открити в хайвера. Резултатът е  "Хайвер Абсолю" –  нов феномен в хайвера.

Съчетана с кафяви водорасли и корен от божур, формулата спомага за изглаждане на текстурата на кожата и увеличава еластичността. Патентованата от La Prairie ретекстурираща матрица допринася за напомпването и по-високата степен на хидратиране на кожата. С тази мощна формула Skin Caviar Absolute Filler осигурява феноменален ефект на попълващо действие.
В комбинация с екслузивния клетъчен комплекс на La Prairie,  който дава нов живот и връща енергията обратно в клетката, Skin Caviar Absolute Filler възстановява хармонията и прави кожата на лицето, шията и деколтето видимо по-млада.

АБСОЛЮ ДИЗАЙН
Разкошният крем има уникална еластична текстура, която бързо се абсорбира от кожата, запълвайки я с богатите на хайвер подхранващи вещества.
Вътрешната нова въздушна помпа на изящно изработения диспенсър - с грациозно заоблено вградено огледало, освобождава перфектната доза крем с едно натискане на бутона.

ЛУКСОЗЕН ИЗБОР
Тъй като La Prairie се ангажира да предлага на клиентите си конкретни решения за специфични нужди на кожата и очакванията им, Skin Caviar Absolute Filler е перфектното допълнение към колекцията Skin Caviar Collection. Той работи за възстановяването на обема и плътността на кожата, а Skin Caviar Luxe Cream и Luxe Cream Sheer ни предлагат предимствата на феноменален лифтинг и стягане в две различни текстури.