Special Weekly

Ladies First

Естетичният център Evolution с революционна процедура

Колко пъти сте искали да захвърлите самобръсначката, пинсетата или поредната кола маска? Уморяват ли ви тези постоянни занимания? Избягвали ли сте лазерната епилация поради страх от болка или изгаряния? Естетичният център Evolution единствен предлага безболезнен и изключително безопасен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. 

Alma Lasers SHR е процедура шедьовър, разработена да премахне нежеланото окосмяване по-бързо и по-приятно от всякога. С Alma Lasers вече може да си направите процедура без значение от цвета на Вашата кожа или сезона и дори да третирате чувствителните зони без никакъв дискомфорт.

С нежни и многократни движения при SHR технологията до космения фоликул се доставят ниски дози енергия, но много на брой пъти. Процедурата е по-кратка от другите методи за лазерна епилация, по-приятна и дава максимални резултати. Технологията на Alma lasers действа чрез постепенно загряване на космения фоликул с нежни пулсове от лазерна енергия. Лазерът е в непрекъснато движение, което прави процедурата по-близка като усещане до масаж със затоплени камъни,  отколкото до традиционната лазерна епилация. Почти всяка част от тялото може да бъде обработена безопасно и комфортно, включително и лице, шия, крака, ръце, интим, гръб и корем.

Клинично доказана, SHR технологията от Alma Lasers е обект на множество клинични проучвания, научни статии и други професионални наблюдения. В сравнение с други технологии за лазерна епилация е доказано, че обезкосмяването с Alma Lasers е не само по-ефективно, но и безболезнено.

Аlma lasers Израел е глобален лидер в разработването на лазерни системи с медицинска и естетична насоченост с над 65 регистрирани сертификата в FDA за терапевтични и естетични процедури.


Премиум център за естетични процедури и лазерна епилация Еволюшън ви представя винаги най-новото от света на естетичната медицина.