Special Weekly

Ladies First

ESTEE LAUDER представя ADVANCED NIGHT REPAIR

Нов синхронизиращ и възстановяващ комплекс

Estee Lauder е сред първите компании произвеждащи продукти срещу остаряването кожата в резултат на промените, които настъпват в човешката ДНК с напредването на възрастта. Новият Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex осигурява продължително, подобрено и оптимизирано нощно възстановяване на кожата чрез нова революционна технология.


Здравите кожни клетки подобряват възстановяващата функция през нощта, като симфония от прецизно разграфени възстановяващи процеси, базирани на естествения метаболизъм на тялото. Последователността и времевото разграфяване на тези отзвуци е изключително важно. Напоследък, се смяташе, че клетъчното синхронизиране се дължи на един основен часовник. Новите научни изследвания показват, че всяка кожна клетка притежава свои часови гени, които й помагат за възстановяването на собствената й ДНК.


Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex помага на кожата да подобри трайно вида си по три начина:


Дълготрайно Синхронизирано възстановяване:Новата формула повишава естествената способност на кожата да се възстановява, което е изключително важно за вида й. Невероятната хронологична технология подпомага естествената синхронизация на кожното възстановяване и защитните процеси, придавайки по-свеж вид на лицето. С течение на времето, се наблюдава драматично намаляване невидимите белези на стареенето, включително на бръчките, дехидратацията и бледността.


Възстановяване от природните влияния:Ако се използва всяка нощ, новата формула помага на кожата да се възстанови от вредните влияния на околната среда - UV лъчите, дима, замърсяването и дори