Special Weekly

Ladies First

Enjoy for her

Вдъхновени от зашеметяващата му популярност, МАС възродиха това червило-легенда с плътните и зареждащи цветове в Retro Matte finish. Моливите за устни Pro Longwear допълват женствената и същевременно предизвикателна визия .

Елегантна чанта от Marc Jacobs, подходяща както за ежедневието, така и за специални случаи, с артистичен акцент върху златистата дръжка и закопчалка .

Функционалният портфейл на Gucciще побере не само смартфона и червилото ви, но и ще подреди кредитните ви карти, така че да ги откриете лесно.

Ръчно поставените шипове върху този красив колан са запазена марка на Valentino. Аксесоарът се съчетава успешно и с панталон, и с рокля.

Официалните обувки на Alexander MCQueen в драматичната цветова комбинация от червено и черно оставят без дъх ценителките бранда .

Класическа и в същото време впечатляваща, кожената гривна със златни елементи от Fendiпридава завършеност на дамската визия .

Burberryпредлага да облече вашия смартфон с калъф, изработен от устойчива материя, който създава настроение със закачливия си дизайн.

Луксозната писалка на Montblancви кара веднага да се влюбите в изтънчената й аристократичност.

Часовник с диаманти и изключителен дизайн от Cartier, подходящ за подарък на специални дами за специални поводи.