Special Weekly

Yamamay представя Колекция Лято 2015

Експлозия от ярки тонове и флорални мотиви

S 250 c63feba6 d900 481e b734 4f3ead9cf72d

Изглежда невероятно, но лятото наднича зад ъгъла

Yamamay избра Бахамите за най-новата си фотосесия - 3800 км прозрачно тропическо море, заобиколено с корали като бижута,  меки хълмове и супербял пясък, които потапят в светлина новата лятна колекция. 

За пореден път Yamamay изненадва, като избира специална звезда: Ariadne Artiles, испански моден дизайнер и модел.  Тя е момиче със средиземноморска красота, краси кориците на престижни международни списания и носи ореола на една от най-чувствените жени в света. Ярки тонове, флорални мотиви, геометрични форми и прекрасни контрасти са елементите на новата колекция на Yamamay, която се състои от bandeau и горнища с триъгълна форма, бразилски долнища и долнища с висока талия в различни цветове. Всеки модел може да бъде комбиниран с модните аксесоари за това лято: къси панталони, дълги или къси туники, шалове, гащеризони и панталони.

Прозрачните материи, тъканите тип дантела и артикулите са създадени, за да превърнат всеки повод от деня - от разходката по плажната ивица на морето, до коктейла на залез слънце или партито на плажа, в невероятно преживяване. 

Свежата, чувствена, очарователна и цветна колекция на Yamamay, която пресъздава екзотичния климат на Бахамите, сякаш приветства лятото, като взаимства цветове от тропическата гора с великолепна експлозия от нюанси и принтове.