Special Weekly

Ladies First

Дамски часовници

Amadeo Fleurierот Bovet покорява с корпуса си от розово злато, прекрасния седефен циферблат и ръчно изрисуваните вълшебни сини цветя.

Chanel представя лимитираната си серия часовници Mademoiselle Prive, която въплъщава силата и характера на бранда . Комбинацията от бяло злато, диаманти и дръзкия, но изискан флорален мотив грабва вниманието от пръв поглед.

Освен че е изключително красив и изящен Imperial Joallerie Amethysteна Chopard притежава високотехнологични характеристики като уникална резервна мощност от 60 часа и водоустойчивост . Истинска симфония от платина, диаманти и аметисти.

Талантливите бижутери от Boucheron са съчетали в Epure Je Pense бяло злато, диаманти и хематит , за да го превърнат в истинско произведение на изкуството.

Four Seasonsна DeLaneau е най-големият часовник бижу. Предлага се в четири варианта като всеки от тях е посветен на един от сезоните. Великолепна изработка и много скъпоценни камъни.

Бяло злато, диаманти, класически дизайн и фина изработка - това са характеристиките на уникалния The Oceanот Harry Winston .

Идеята, която вдъхнови дизайнерите от Dior за колекцията VIII GrandBalе, че всяка жена иска да се чувства като принцеса. Моделът "Drape", изработен от бяла и черна керамика и много диаманти, е един от специалните акценти.