Special Weekly

Ladies First

Да си тази, която искаш да бъдеш

S 250 df8b47a0 8495 40c1 83b5 68c5f9931972
S 250 c7101dc1 f6b2 4e31 a522 815bcefd0a9a

Външните въздействия или изминалите години - все има причина за това да не харесваме лицето, което виждаме в огледалото. Сред класическите естетични корекции е поставянето на филъри на основата на хиалуронова киселина. Те са временни и след няколко месеца се резорбират от организма, но междувременно правят устните сочни и плътни, без да са вулгарни, или пък заличават дълбоките назолабиални и марионетни бръчки, сваляйки десетина години от видимата ни възраст.

Най-ново поколение филъри, предназначени за динамичните зони на лицето като чело, междувеждие, очи и устни, са разработка на водещата швейцарска козметична компания Teoxiane. Те дават възможност на дерматолога да работи върху най-мобилните зони, като запазва изцяло естественото изражение, но постига забележителен антиейдж ефект. Специални проучвания показват, че в сравнение с референтни продукти филърите TEOSYAL RHA редуцират бръчките в мобилните зони в дългосрочен период.

Серията има варианти както за фини и повърхностни, така и за дълбоко изразени линии, а пациентите са неизменно удовлетворени от резултата. RHA филърите казват STOP на биологичното остаряване и омекотяват чертите.

Да се подложиш обаче на процедурата досега се изискваше немалко кураж, защото въвеждането на филърите, няма защо да се лъжем, не е най-приятното преживяване. Разбира се, всичко зависи от индивидуалния праг на понасяне на болката, но все пак болшинството дами изпитват дискомфорт.

Днес имаме страхотна новина – Хил клиник разполага с единствената в България швейцарска безжична инжекционна система за безболезнено поставяне на дермални филъри. Специалното приспособление, наречено PEN (писалка), позволява плавно и равномерно впръскване на продукта и намалява до минимум нежеланите странични ефекти.

Хитрият гаджет е хит в най-престижните дермаклиники в Европа и стотици хиляди пациенти са във възторг от възможността да подобрят външния си вид безболезнено. В същото време комбинацията на „писалката” с продуктите Teosyal RHA, които по съвършен начин се адаптират към средата, където са инжектирани, гарантира оптимална ефективност на процедурата.

Естетичните дерматолози на Хил клиник д-р Елеонора Валянова, д-р Лидия Ванеска и д-р Румяна Кожухарова владеят до съвършенство новата техника за инжектиране с Teosyal Pen. Освен намаляване на неприятното чувство до минимум „еластичната мрежа” на новите филъри създава естествено излъчване. Резултатите са видими и в същото време ненатрапливи.

Първичната консултация за поставяне на филъри в Хил клиник е безплатна, ако запазите предварително час на  тел. 02 439 3131. Клиниката разполага с два дерматологични центъра – на бул. "Ал. Пушкин" 71 и на ул. "Московска" 29 в столицата.