Special Weekly

Ladies First

Чанти за свободното време

S 250 87858da9 fb67 40fa b05a 9ce88a3553de
S 250 b3352320 47c4 4d8e 8d6e c18d0e9f87dd
S 250 dc24dc49 2d01 4ae4 8fac b25aef4bd4a4

Работната седмица е към края си, което значи че можем да оставим строгите правила на дрескода в офиса.  Сакото може да се смени с памучно яке, бялата риза с пъстър пуловер, а защо не с блуза с еднорог. Вместо елегантната чанта или куфарче можем да зарадваме душата си с истинска играчка или произведение на изкуството. През уикенда можем да изберем аксесоари с необичайни текстури, богати цветове и познати форми, които ги превръщат от практична принадлежност в полет на въображението. Представяме ви пет необичайни чанти, подходящи за свободното време, които със сигурност ще привлекат вниманието на околните .

The Volon - Data Bag Icon London

Червено-белият елемент от триъгълници напомня циркова арена. Сякаш щом разтворите чантата от нея ще изскочат акробати, дресирани коне, свирепи тигри, фокусници и клоуни.

Olympia Le-Tan clutch

Както по всичко личи екстравагантната Олипмпия Льо Тан се стреми да замаскира аксесоарите така, че изобщо да не ви хрумне, че става дума за чанта. Моделите й приличат на кутии с мляко, буркани с хайвер и книги. Букинистките й колекции се ползват с най-голяма популярност. 

Roksanda

Брандът предлага минималистични чанти с бонбонени и пастелни цветове, които биха изглеждали съвсем обичайно, ако не беше вълнообразната дръжка за носене през рамо.

Prada

Плюшените и велурени чанти на марката с портрети в авангарден стил, са подходящи за посещение на изложби. И внимавайте, в музея лесно могат да ги объркат с ценен експонат. 

J.W.Anderson

Раницата с плетени пъстри цветя е изключително подходяща за визия в стил хипи. Заедно с лека рокля или джинси с топ в ярки цветове, аксесоарът допълва идеалния комплект за разходка.