Special Weekly

Ladies First

Бутик на PHILIPP PLEIN вече и в София

S 250 11da4ecc c9aa 4f45 b417 c73b422e7dc5
S 250 c6a1a414 afd3 4553 b2d0 cc82f9add955

Прочутият дизайнер Филип Плейн пристигна лично в София за откриването на бутика на марката на ул. "Съборна" №4, където бе представена колекцията  есен/зима 2015 на PHILIPP PLEIN. Събитието се състоя на 22 октомври и събра много гости, включително  и ценители на модата и представители на бизнес и артистичния елит.  

Ето и най-важните акценти в колекцията есен/зима 2015 на PHILIPP PLEIN:

Стрийт стилът е издигнат до изключителен лукс. Спортните т-шърти са комбинация от кожи от чинчила и  лисица с елементи и кръпки от кожи от крокодил и питон. Скъпи кожи в два цвята са използвани при дамските шалове.

Черно и бяло. И само нотка оранжево. Котюр пелерини с чисти, остри линии. Тесни рокли и спортни панталони от крокодилска или кожа от питон. Тренчове и патентовани черни детайли. Равни черни кожени ботуши с множество каишки. Коланите за талия и широкополите шапки увеличават възприятието за геометрия и блясък на външния вид.

Чанти във формата на плик. Fortuny плисирана коприна. Лукс и иновации характеризират материите на дългите рокли с дълбоки цепки и изрязвания. Черен, чувствен вечерен котюр,озарен само от инкрустираните 3D камъни Сваровски в различни цветове.

Триизмерният образ на диамант във формата на глава на пантера, който декорира всяка част от колекцията, представя символа на колекцията #pleinwarriors; хаштагът на шоуто е създаден, за да сложи началото и да сподели свободния, горд и изумителен дух на стила на PHILIPP PLEIN.