Special Weekly

Ladies First

Блестяща палитра

Искрящи и обемни, пролетно-закачливи и завладяващи, новите цветни бижута с много диаманти, рубини, сапфири и изумруди, преобладават в колекциите за 2008.


Зашеметяващите колекции на испанските дизайнери от CARRERA Y CARRERA, швейцарските майстори от LEON HATOT, италианските творци от PASQUALE BRUNI и майсторите на лимитираните бижута от FABERGE са истинска наслада за очите. Женското сърце със сигурност започва да тупти по-бързо при вида им.


Бижутата на CARRERA Y CARRERA са изящни мини-скулптури в 18 к злато, инкрустирани с диаманти и обсипани с цветни скъпоценни камъни ndash; тюркоази, топази, опалити, турмалини. Те излъчват чувственост, съблазън и са превъплащение на вечната женственост.


Думи, изразени с диаманти и скъпоценни камъни пък формират магическата фраза на Ldagger;ON HATOT. Новата им колекция ldquo;Jrsquo;aimerdquo; е възхвала на обичта; в нея седем е числото на щастието. Ето защо ldquo;Jrsquo;aimerdquo; се състои от 2х7 пръстена ndash; седем за зимната и седем за пролетната колекция. Невероятен подарък, символ едновременно на щастие и обич.


FABERGO е марката на лимитираните серии: всяко бижу, всяко яйце, всеки часовник е ексклузивно произведение.


Представени специално за нашите читатели, тези изделия наистина са шедьоври, произвеждани в лимитирани серии. Уникалността им се дължи и на технологията на изработката им ndash; горещ емайл и ръчен рисунък гийоше. Произведенията на FABERGdagger; безспорно са бижута, галещи сетивата с изящно съчетание от диаманти с най-високо качество и скъпоценни и полускъпоценни камъни - цитрини, перидоти, сапфири, розови турмалини, аметисти и гранати, инкрустирани върху 18-каратово бяло, жълто или розово злато.


Съблазън и великолепие, цветове на обаяние и нежност, женственост и чувственост ndash; това е вплетено в незабравимите предложения от PASQUALE BRUNI. Пробвайте ги, насладете се на отблясъка на nbsp;светлината и няма да поискате да се разделите с тях. Ако днес не може да си позволите да ги купите, планирайте ги за някой по-следващ етап. Планирайте ги за момента на удовлетворение, който настъпва след уникална сделка или успешно завършила финансова година, защото тогава великолепието на дизайна и перфектната изработка на тези съкровища ще докажат отново, че сте избрали за себе си вярната награда.