Special Weekly

Ladies First

Enjoy for her

1. Страхотната лятна колекция Fruity Juicy на MAC ви гарантира перфектен и сияещ макиаж с безупречните си цветове и текстури.

2. SPF 30 Virtu-Oil Body Mist на Clinique гарантира правилна грижа и прецизна защита от слънчевите лъчи от всеки ъгъл.   

3. Суперзареждащата 24-часова хидратация на новия Clinique Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate моментално прави кожата мека, свежа и гладка.

4.  Body Spray и Body Oil от колекцията SOLEIL BLANC на Tom Ford са истински празник за вашата кожа през лятото, едно наистина луксозно и чувствено преживяване.

5. Стилен портфейл на Balenciaga с актуални за лятото морски мотиви и удобни отделения.

6. Най-новата колекция на D&G  включва копринен гащеризон с изумителни флорални мотиви и изящен силует за летните вечери. 

7. Gucci предлага да изглеждате свежо и стилно с ефектна червена чанта, със златиста катарама изобразяваща логото на марката. 

8. Гуруто в дизайна Christian Loubotin предлага комплект от чанта и обувки в неустоимите коралови и тюркоазени багри на тропическото лято на Хаваите.  

9.  Powercleanse™ на Holywood е революционен измиващ продукт, който прави кожата на лицето на лицето обновена, почистена и дълбоко подхранена.

10. Актуалните слънчеви очила с огледални стъкла и авиаторски дизайн на Tom Ford са перфектен завършек на лятната визия.