Special Weekly

Ladies First

Дамски часовници

S 250 b15e5010 9edd 4b72 ab53 b616e629a4da
S 250 1a79ef54 7f48 4226 b8a7 7ed86d44a5d1

Моделът Divas Dream на Bulgary е истински чувствен взрив от красота и стил. Тъмносиньото "небе" на циферблата контрастира по неповторим начин на диамантите и бялото злато.

Белият J 12-365 на Chanel сякаш е създаден специално, за да повдигне пролетното ви настроение. Луксът на златния корпус, украсен с брилянти е допълнен с красива и практична керамична каишка.

Retro Lady Baguette на легендарната швейцарска марка De Grisogono е още едно доказателство, че часовникът може да изглежда като перфектно бижу с много рубини и розово злато.

Dior представя своя Grand Bal, вдъхновен от специална колекция рокли на бранда. Моделът се отличава с безкомпромисно съчетание на цветове, скъпоценни камъни и благородни метали.  

Ефектният Reverso на Jaeger LeCoultre е достоен за червения килим заради запомнящия се дизайн и уникалната каишка.

Верен на стила си, брандът Patek Philippe предлага на ценителите класически часовник с изключително тънък корпус, невероятен дизайн  и високотехнологични екстри.

Roger Dubuis и неговият Velvet model обединяват света на висшата мода с най-иновативните  постижения в света на часовникарството. Неустоим часовникът, който незабавно привлича погледите.