La Prairie представя SKIN CAVIAR EYE LIFT

СЪЖИВИ · ПОВДИГНИ · ПРОМЕНИ

ПОГЛЕДЪТ Е СЪБУДЕН

 

“ИСТИНСКОТО ОТКРИВАТЕЛСТВО СЕ СЪСТОИ НЕ В ТЪРСЕНЕТО НА НОВИ ГЛЕДКИ, А В ТОВА ДА ГЛЕДАМЕ С НОВИ ОЧИ.“  – МАРШАЛ ПРУСТ

Знаете ли, че мигаме средно по 10 000 пъти на ден. Следователно, деликатната кожа около очите е областта на лицето, която показва най-концентрираните признаци на стареене, включително видимия ефект на тежестта върху горните и долните клепачи и веждите, загубата на еластичност, фините линии и бръчките.

La Prairie представя Skin Caviar Eye Lift, първият серум за цялостно съживяване на очите, включително и веждите – нежен, но ефективен отговор за повдигане и стягане на околооочния контур. Skin Caviar Eye Lift е мощна комбинация от две формули – едната капсулирана в емблематичните хайверени перли на La Prairie, а другата в иновативна емулсия гел-крем, обогатена с Caviar Premier и Ексклузивния клетъчен комплекс на La Prairie, който използва най-съвременни биотехнологични изследвания, за да даде нов живот и да върне енергията обратно в клетките, там където красотата се заражда.

Резултатите са просто безпрецедентни. Използвайки иновативни алгоритми, специално разработени за изследване на действието на Skin Caviar Eye Lift, учените в La Prairie установиха, че с редовна употреба, с течение на времето зоната се съживява, докато контурите на очите и веждите се предефинират. Горните клепачи са стегнати, а бръчките тип “пачи крак“ видимо намалени. Зоната под очите е загладена, а торбичките и подпухванията премахнати. При ежедневна употреба, цялостно зоната около очите се повдига и стяга. Погледът е повдигнат, съживен, променен – събуден с един нов вид, с нова перспектива.

Иновацията, която представя Skin Caviar Eye Lift, не се ограничава само в най-съвременната формула. Вдъхновена от дизайна на флакона на Skin Caviar Liquid Lift и неговите видими перли от хайвер, тази иновативна терапия за очи отдава почит към резултатността и удоволствието от емблематичните златни хайверени перли на La Prairie. Всяка от двете формули се съдържа в отделни камери – едната капсулирана в перлите от хайвер, а другата в иновативна турмалиново-розова, гел-кремообразна емулсия като по този начин се запазва чистотата на двата компонента. С натискане на активиращия бутон двете формули се смесват благодарение на предстоящ за патентоване механизъм, който смесва дозата при всяка употреба като запазва по този начин свежестта съставките. Резултатът е възхитително текстуриран серум, който попива в кожата с усещане за свежест и мигновено стягане.

Skin Caviar Eye Lift обединява дръзката наука, авангардните технологии и удоволствието от хайвера в едно изтънчено творение за околоочния контур.

Околоочният ритуал Skin Caviar започва с идеално чиста кожа. Няколко капки от Essence of Skin Caviar Eye Complex спомагат за успокояване и подготвят зоната на очите за следващите процедури.

Леко натискане на помпата на Skin Caviar Eye Lift активира механизма за смесване и освобождава една доза. Започвайки от вътрешния ъгъл на окото, копринената формула се поставя по дължината на гънките на клепача до външния ъгъл. Тъй като движението на нанасяне продължава по контура на окото, се получава приятно усещане за повдигане, добавяйки възхитителен момент на удоволствие към сутрешния или вечерния ритуал грижа за кожата.

Последвайте със Skin Caviar Luxe Eye Cream за завършване на ритуала около очите. Насладете се на едно истинско удоволствие, което поставя очите на фокус.