Кунал Наяр продава превъзходния си дом в Холивуд Хилс

Прочутият актьор от сериала „Теория за Големия взрив“ и съпругата му Неха Капур също решиха да продадат имението си, следвайки примера на други холивудски звезди. Двамата го купуват през 2011 г. и го декорират по свой собствен вкус с помощта на дизайнерите Лори и Матс Йохансон. Разказваме ви какво представлява тази прекрасна едноетажна сграда в средиземноморски стил, продаваща се за 3.995 млн. долара.

 

Имотът, който се шири върху 4 хил. кв. фута, се състои от къща с три спални, три бани и тоалетна, и от две къщи за гости, всяка от които има по една спалня и баня. Намира се близо до „Сънсет Стрип“, част от прочутия булевард „Сънсет“.

Веднага, щом прекрачите прага, ви залива усещането, че се намирате в храм. Това се дължи на основния бял цвят, с който са боядисани всички помещения, придаващ на дома чиста, уютна и просторна атмосфера: „Много е приятно. Влизаш вътре и имаш чувството, че си в някое светилище.“ – резюмира Кунал пред Architectural Digest преди три години. Между другото, навсякъде се усеща и стилното влияние на Неха Капур, която, освен модел, е и опитен моден дизайнер.

Първата спирка от нашия тур е дневната. Тя е смесица между старото и новото: френски полилеи и врати, които водят директно към задния двор и басейна; модерни мебели и технологии; естествен паркет; красиви ретро декорации по стените. Освен това в нея влиза достатъчно слънчева светлина, за да я направи още по-комфортна и просторна. Дневната разполага и със собствен „мокър бар“ (малко барче за смесване на напитки с мивка).

Продължаваме към кухнята – мечта за всеки професионален готвач. В нея има предостатъчно място за кулинарни изяви: огромен кухненски остров, покрит с черен мрамор, и достатъчно шкафове. Кухненските уреди също не са малко на брой – голям плот с пет котлона, две фурни, една микровълнова и обемист хладилник. И тук не липсва светлина.

А когато трябва да работите или ви е необходимо място, където да поканите вашите бизнес партньори – офисът върши идеална работа. И тук, подобно на дневната се вижда смесване на модерни и винтидж мебели. Офисът разполага с прекрасен изглед към местната гора и е обогатен с красив дървен таван.

Главната спалня също не е за изпускане: широко двойно легло, ламиниран паркет, няколко двойни френски врати, водещи направо към терасата и басейна. Таванът отново е дървен, нещо типично за по-старите къщи.

Но какво е главната спалня без главната баня? Следваща дизайна на останалите помещения, тя също е боядисана в бяло и е много светла. Разполага с две мивки, за да не предизвиква спорове между влюбените, душ кабина и вана, която мигновено грабва погледа – изглежда сякаш е вградена в основата на ренесансово легло с балдахин.

На финала да надникнем в задния двор – асото в ръкава на имота. Прекрасният басейн, барбекюто, вграденото огнище, металният навес и множеството градински кресла, маси и плотове са идеални за перфектното лятно парти. Освен наличието на различни тропически дървета и растения, балюстрадата (нисък, красив парапет, предпазващ от падане и служещ за украса) също предразполага.

А ако се чудите защо Кунал Наяр и Неха Капур са решили да продадат този архитектурен и дизайнерски шедьовър, отговор все още няма.