Когато звездите си продават взаимно имотите

За елита на Холивуд е нормално да участва в общи проекти, да живее в съседни имоти или да има близки приятелски отношения. Но също така има и случаи, когато звездите, знаейки или незнаейки, си продават имотите един на друг.

 

Селена Гомес на Френч Монтана

През 2015-а звездата на Дисни се разделя с дома си в средиземноморски стил в Калабасас, Лос Анджелис, за цената от 4.496 млн. долара. Няколко месеца след това рапърът Френч Монтана купува къщата с пет спални за 3.3 милиона. Музикантът промяна интериора като добавя звукозаписно студио за 400 хил. долара и пребоядисва лилаво-тюркоазените стени на Селена Гомес в по-неутрални цветове. Неотдавна той също на свой ред го предложи за продажба срещу 6.599 млн. долара.

 

Моби на Леонардо ди Каприо

Красивата къща в английски традиционен стил преминава от ръцете на музиканта Моби в тези на филмовия деец и природозащитник Ленардо ди Каприо. Преди да продаде къщата през 2018-а за 4.91 млн. долара, Моби реновира кухнята и няколко помещения. Но едва ли екранният Джак от „Титаник“ ще се наслаждава на имота, защото го купува за член на семейството си.

 

Адам Лавин  на Джон Мейър

През 2018-а вокалистът и съоснователят на Maroon 5 обявява жилището си в Бевърли Хилс за продан. Адам Лавин го придобива през 2012-а за  4.83 млн. долара, но след това се изхитрява да поиска за него 17.5 млн. долара. Явно имотът дълго време не може да намери купувач, затова певецът и жена му свалят цената с 2 милиона. Не се знае за колко го е купил накрая музикантът Джон Мейър, но огромният имот разполага с пет спални и седем бани.

 

Джеф Бриджис на Опра Уинфри

Друг ярък пример за американско добросъседство е когато през 2019-а Джеф Бриджис продава дома си в Монтесито, Санта Барбара на Опра Уинфри. Оказало се, че тв водещата търси имот в близост, с който да разшири границите на ранчото си. Интересно е, че тя успява да придобие красивата къща в испански възрожденски стил срещу 6.85 млн. долара, въпреки че актьорът и съпругата му първоначално искали 8 млн. за нея.

 

Адам Лавин на Елън Дедженеръс

Певецът продава ракошното си имение в английски тюдоров стил на Дедженеръс през 2019-а за 45 млн. долара. Къщата, която има пет спални, 12 бани и тенис корт, преди това е била собственост на съавтора на „Уил и Грейс“ Макс Мутник и тенис шампиона Пийт Сампрас.