Къщата на мечтите на Барби: в Калифорния може да се наеме истинския дом на куклата

В чест на 60-годишния юбилей на Барби Mattel и Airbnb предлагат на група щастливци да поживеят в истински дом на мечтите в Малибу, щата Клифорния.

„От стаята за хобита и личния кинотеатър до безкрайния басейн и зоната за медитация на открито – всяко кътче в жилището отразява живота на Барби като пример за подражание на момичетата в цял свят“, се казва в прессъобщението на Airbnb.  

Къщата, разположена в сърцето на Малибу, разполага с две спални, две бани, стая  за медитация, студио за хобита, спортна площадка и открити жилищни зони.

„My Dreamhouse е идеалното място за вдъхновение и запознаване с нови неща“, се казва в съобщението. Затова „Барби“ ще покани свои приятели, които ще ви „вдъхновяват и ще ви учат на нови умения“. Един от тези приятели – Ибтихадж Мохамед, е експерт по фехтовка и ще дойде, за да ви дава уроци, друг приятел – аерокосмическият инженер Джил Майерс ще заведе наемателите на частна екскурзия в Мемориалния космически център в Колумбия. Освен това ще гостите на Барби ще бъдат посетени от стилист и професионален готвач, за да им направят прически и да ги посветят в тънкостите на кулинарията. 

За съжаление само една група щастливци от четирима души ще може да наеме къщата на мечтите в Малибу за двудневен престой от 27 до 29 октомври. Първият, който резервира жилището ще плати само 60 долара за нощувка.

Airbnb възнамерява да дари цялата сума, която ще платят гостите, за проекта Barbie Dream Gap Project.