Какво да облечем за среща? 6 страхотни идеи, с които да го впечатлиш

Чудиш се какво да облечеш, за да го впечатлиш? Подготвили сме ти страхотни летни идеи за тоалети, с които да блеснеш!

1. Рокля на райета

Този тоалет е изключително подходящ за дами, които хем искат да изглеждат добре, хем да не привличат цялото внимание към себе си – а само вниманието на един конкретен човек. Черното и бялото са класика, а златните халки и червената панделка придават необходимите цвят и блясък на тоалета.

2. Малка жълта рокля и равни санданли

Жълтото е един от емблематичните цветове на лято 2019. Подходящ е за дами, които не се притесняват да са център на внимание, лъчезарни и усмихнати са. Тоалетът и обувките са изключително подходящи ако знаете, че след вечеря ще отидете и на танци!

3. Романтична бунтарка

Този тоалет е изключително подходящ ако сте хем нежна и романтична, хем сте бунтарка, която не се страхува да наруши правилата. Тоалетът е едновременно сладък заради цветята и изключително привлекателен заради прозрачния топ.

4. Изискана и нежна

Ако знаеш, че ще вечеряш в изискан ресторант, заложи на класическо тъмно зелено, съчетано с нежна дантела. Цветът е забелязващ се, но не прекалено искрящ. Обувки и клъч в златно са перфектните аксесоари, които ще накарат всички да се обърнат по теб.

5. Страстно керемидено

Ако си огън жена и искаш това да бъде ясно още от първата среща – този тоалет е за теб. С тази рокля може да подпалиш вечерята! Тънките презрамки и големите халки биха подхождали на прибрана коса, а клъчът е подходящ и за вечеря в добър ресторант и за клуб – след вечерята.

6. Неутрална красота

Този тоалет е в топли, неутрални цветове, подходящи за мили и спокойни дами, които биха се радвали да изпият чаша розе в приятна компания на тихо място. Нежно розовите ресни на обиците са интересен и закачлив компонент от тоалета.