Излезе плакатът на новия филм за Агент 007

След като датата на световната премиера бе обявена за 8 април 2020 година, двадесет и петата серия на сагата за известния британски шпионин се сдоби неотдавна и с първия си официален плакат.

Филмовият афиш

Първата улика, която феновете получиха миналия август, е официалното заглавие на филма – „No Time To Die“. Почти година след това излезе и дългоочакваният постер, който бе публикуван в Twitter-а на официалната страница на филма. На него се вижда агент 007, облечен в черен смокинг и гледащ с дистанциран поглед. Зад него се намира синя стена с желязна решетка, а на преден план е името.
Българската премиера е планирана за 10 април и въпреки че още не е обявено официално, очаква се заглавието да бъде преведено като „Няма време за умиране“.

Актьорският състав

Смята се, че за успеха на един филм, подборът на актьорите играе много важна роля, е, тогава режисьорът Кери Фукунага е покрил максимално този критерий. Даниъл Крейг се завръща за последен път, за да изиграе Джеймс Бонд, талантливият Рами Малек („Бохемска рапсодия“) ще вдъхне живот на злодея, Ралф Файнс („Брулени хълмове“, „Хари Потър“, „Гранд хотел „Будапеща“) отново е шефът на МИ-6, а французойката Леа Седу за втори път „ще влезе под кожата“ на момичето на Бонд – Маделин Суон.

Сюжетът

Докато агент 007 се наслаждава на почивката си в Ямайка, старият му  приятел от ЦРУ Феликс Летър го връща обратно на работното му място. Новата мисия на Джеймс Бонд? Да спаси отвлечен учен от враг, разполагащ с опасни технологични оръжия. Най-известният шпионин ще бъде изправен пред още по-трудни и невъзможни препятствия, докато животът му виси на косъм.

Засега не ни остава друго освен да очакваме още улики около  пълнометражното творение на Фукунага, преди цялата история да се прожектира на голям екран. Търпение, търпение, търпение…