Идеалният живот на Линда Еванджелиста

Култовият модел от 90-те години на ХХ век навършва 54 години.

„Нe ставам от леглото за по-малко от десет хиляди долара“ – тази фраза на Линда Еванджелиста се превърна в символ на нейния успех. На 10 май -рожденият ден на един от главните супермодели от 90-те години си спомняме моментите, заради  които тя все пак ставаше от леглото  и се забавляваше с любимите си приятелки Наоми Кембъл и Кейт Мос, блестеше на ревютата на  Versace, Chanel, Ralph Lauren или просто разхождаше най-модерните тоалети на своята епоха.

На всяка от снимките можем да се възхитим на изразителните  светли очи, остри скули и ,широката усмивка на Линда. Въпреки постоянните й превъплъщения, заради които беше наречена „хамелеон“, на фотографиите Еванджелиста винаги е себе си.

На снимките от онези години  Линда се смее искрено с Наоми на някое от многобройните партита,  прегръща срамежливо приятеля си Кайл Маклоклан, пробва нови костюми на  Versace…  Забавни приятели, красив актьор влюбен в нея до уши, дрехи от най-добрите дизайнери и, разбира се, потресаваща външност  – Линда имаше всичко, за което едно момиче можеше да мечтае през 90-те.