Еволюцията в стила на Виктория и Дейвид Бекъм

Днес, 4 юли, една от най-стабилните и атрактивни двойки в шоубизнеса – Виктория и Дейвид Бекъм, отбелязва 20-години от сватбата си.

 

Откакто Виктория и Дейвид Бекъм размениха халките си на 4 юли 1999-а, отношенията им  сякаш само са станали по-добри. Това, което се е променило кардинално в семейния им живот,  е техния стил. Още от началото на тяхната връзка двамата станаха известни с маниера си да се обличат пректически еднакво и останаха верни на този навик през първите няколко години от брака си.

Кан, 2001 година

Спомнете си деня на годежа им когато Виктория и Дейвид се появиха облечени в черно. Подобна ситуация се повтори и на сватбата им: тя беше в рокля на Vera Wang без презрамки, той – в костюм с кремав оттенък. През същата година семейство Бекъм се появи в прочутата си „кожена“ визия, която бяха избрали за партито на Versace.

Лос Анджелис, 2003 година

Годините минаваха и футболната кариера на Дейвид откриваше все повече възможности пред семейството, променяха се и вкусовете на съпрузите. Виктория започна да се интересува от от дизайнери като Roberto Cavalli и Dolce & Gabbana, а Дейвид  –  да носи костюми със свободна кройка, които впоследствие станаха негови фирмени. Днес той е сред най-модерните мъже в света и изглежда еднакво добре както в джинси на Saint Laurent, така и в костюм на  Louis Vuitton. Няма съмнение, че главна роля в преобразяването на Дейвид изигра съпругата му, чийто стил с всяка година ставаше все по-прецизен и цялостен. Самият футболист също отдавна не е равнодушен към модата.

Ню Йорк, 2008-а

През 2007-а семейството се премести в Лос Анджелис и гардеробът на съпрузите отново претърпя някои промени – футболната звезда се върна към добрата стара класика, а бившата „спайска“  към брандове като Roland Mouret, Giambattista Valli и Marc Jacobs.

Холивуд, 2012-а

Оттогава двойката успя да се превърне в пълноправен играч в индустрията на модата. Както е известно Виктория създаде собствен бранд, а Дейвид стана партньор в компанията Kent & Curwen. Днес  титлата им  на една от най-стилните двойки в света не подлежи на съмнение. В чест на 20-годишнината от тяхната сватба припомняме най-добрите съвместни визии на съпрузите Бекъм, които демонстрират тяхната fashion еволюция.

Лондон, 2018-а