Джиджи Хадид и Зейн Малик – родители?

Един от най-известните модели в света и бившият член на „One Direction“ са отново заедно и ще стават семейство? Според уебсайтът TMZ и медията Entertainment Tonight Джиджи Хадид е бременна с първото им дете. Ето какво се знае до този момент:

 

Джиджи и Зейн очакват първото си дете и са много развълнувани! До този момент само семейството и приятелите на Джиджи знаеха тайната ѝ, поради 20-та седмица на нейната бременност. След като Дижиджи и Зейн се събраха отново към края на миналата година, двамата изглеждат така, сякаш никога не са се разделяли, разбирайки, че връзката им е специална. Влюбените и семействата им не могат да си намерят място от щастие.“ – сподели неотдавна източник пред Entertainment Tonight. Въпреки информацията, Джиджи Хадид и Зейн Малик все още не са потвърдили официално новината.

Американката от нидерландско-палестински произход много пъти е споделяла за желанието си да създаде семейство. В едно от последните си интервюта през февруари, на въпрос на списанието i-D как вижда бъдещето си в модната индустрия, тя отговори: „Мисля, че докато остарявам… един ден ще създам семейство и не знам дали ще се занимавам цял живот с мода. Обичам креативната страна на модата, толкова е всепоглъщаща. Хората, с които работя, ме правят толкова щастлива, извадила съм огромен късмет да се намирам около тях. Но кой знае? Може би ще се захвана по-сериозно с готварството!

Да припомним, че звездната двойка се запознава и започва да излиза през 2015-а. Две години по-късно те се появяват върху августовската корица на списание Vogue. Малко след това участват в кампания на Versus (Versace), където хубавицата се изявява като фотограф. Следват няколко раздели и събирания между март 2018-а и декември 2019-а, когато отново стават гаджета.

Иначе една от последните публикации на звездата в социалната мрежа Instagram бе свързана с 25-ия ѝ рожден ден (23-ти април), който отпразнува с любимия и семейството си, без никакво споменаване за бебета и бъдещи сватби.

И така, въпреки строго пазената тайна, преди броени часове новината бе потвърдена от майката на Джиджи и Бела Хадид – Йоланда Хадид: „Още съм шокирана, че нашата малка тайна бе разкрита от пресата… С нетърпение очаквам да стана баба през септември, след като неотдавна изгубих майка си. Но това е красотата на живота, една душа ни напуска, а друга идва. Чувстваме се благословени.“ – съобщи бившият модел в нидерландското токшоу „RTL Boulevard“.

Йоланда и Джиджи.

Впрочем, младото семейство вече знае и пола на бъдещата им рожба – момиченце.