Disney разкри подробности за новите си тематични хотели

Disney зарадва феновете си като разкри повече подробности за новия си хотел Reflections – A Disney Lakeside Lodge, който ще бъде част от семейството на Walt Disney World. В него се предлагат два вида стаи – крайбрежни каюти и луксозни стаи в стил „къщичка на дърво“. Комплексът ще привлича посетителите чрез дървените си приказни хижи, уютен интериор и красиви пейзажи.

Новото място ще бъде идеално за гостите, които търсят пълен релакс на фона на богата зеленина и красиви гледки към езерото Бей. Reflections – A Disney Lakeside Lodge ще има също и ресторант край езерото, вдъхновен от „Принцесата и жабокът“. Що се отнася до общата тематика, хотелът ще „черпи вдъхновение от чудесата на природата и артистичността на Walt Disney“. Новият  хотел ще бъде отворен до 2022 година за гостите, които жадуват да се насладят на приказна почивка.

Това не е единственият нов хотел в семейството на Walt Disney World – скоро врати ще отвори и още един тематичен хотел – Star Wars: Galactic Starcruiser. Той ще предложи уникално изживяване за гостите си в стил „Междузвездни войни“. Друг тематичен парк на Walt Disney, този в Epcot, ще претърпи огромно преобразяване, което ще включва и нови атракции, тематично насочени към „Моана“, „Мери Попинз“, „Рататуй“ и „Пазители на галактиката“.

За почитателите на филмите на Disney има още една добра новина – Disneyland Paris ще даде шанс на почитателите на супергероите да усъвършенстват своите умения и да се учат от най-добрите герои в чисто нов кампус на Avengers, който става част от тематичния му парк. Какво ще кажете за лична среща с Железния човек и Черната вдовица или за обяд в уникален тематичен ресторант? Или може би предпочитате да изпробвате какво е усещането да притежавате суперсилите на Спайдърмен по време на симулирана мисия, да се научите да кацате върху паяжини точно като героя и да изпитате какво е чувството да имате неговите умения? Walt Disney World отговаря на изискванията на всеки фен, предлагайки богат избор от разнообразни вълнуващи приключения.