Да отседнеш във винена бъчва сред лозята на Португалия

Любителите на виното вече могат да се насладят на луксозен престой във винена бъчва, заобиколен от плодородни лозя в Португалия. Разположен в Дуеро, Quinta da Pacheca позволява на гостите да отседнат в големи, модерно обзаведени бъчви само на метри от 280-годишната винарна.

 

Всеки суит от 30 м. включва кръгло двойно легло, гардероб, баня с душ-кабина, прозорци и самостоятелна тераса. Обектите са напълно климатизирани и оборудвани с Wi-Fi интернет, за да осигурят по-добър комфорт за всеки посетител. Ако обичате романтиката, близостта до природата, разходките и невероятния дух на Португалия, то Quinta da Pacheca несъмнено ще задоволи всички тези ваши желания.

 

 

Бъчвите от борови дървета са проектирани от собствениците на имота Пауло Перейра и Мария до Сеу Гонсалвес и са точни копия на тези, използвани във винарната. Почитателите на виното могат да напуснат стаята си, за да проучат  140-те акра лозя, преди да дегустират някои от най-добрите португалски вина.

 

 

Quinta da Pacheca създаде винените бъчви като смел архитектурен проект на апартаменти, за да засили оригиналността на винения туризъм, предлаган на място. В идилична романтична обстановка, тези винени бъчви със стаи ще предоставят на посетителите уникално изживяване за природата и значението на винения регион Дуеро,“ заявиха инициаторите на иновацията, цитирани от The Sun.

Имотът разполага и със собствен ресторант на място, където гостите могат да се насладят на уникалното вино, както и на други местни продукти като сладко и зехтин. Резервациите за нощувка започват на цена от 190 евро или 205 евро с включена закуска. Гостите, които не харесват идеята да спят в големите бъчви, могат да отседнат в The Wine House Hotel с нормални спални.