Брадли Купър „посрамен“ заради пренебрежението на „Оскарите“

Брадли Купър се почувствал зле, след като бе пренебрегнат от Оскарите за най-добър режисьор.

В разговор с Опра Уинфри, 44-годишният актьор твърди, че първоначално е бил разочарован, когато научил, че дори не е номиниран за „Най-добър режисьор“ за – режисьорският му дебют с  „A Star Is Born“.

 

– Чувствах се притеснен, че не съм се справил – каза той на Уинфри, – „Нещо като: О, боже, не съм си свършил работата“.
Но споделя, че срамът не продължил много дълго.
„Но истината е, че дори да получа кандидатурата, това не трябва да определя дали съм си свършил работата или не“, каза той. Номерът е да направиш нещо, в което вярваш и да работиш усилено.

Купър, който също участва във филма заедно с Лейди Гага, печели три други номинации за „Оскар“ за най-добър филм, най-добро изпълнение на актьор в главна роля и най-подходящ сценарий. Той каза, че неговият публицист, Никол Карузо, му е изпратила тези добри новини, но не и за пренебрежението.

– „Бях с приятеля си в Ню Йорк в кафене и гледах надолу към телефона си когато Никол ми изпрати съобщение и ми каза поздравления и някакви подобни неща, но не ми каза лошите новини“, казва той. „Затова реагирах с „Уау“.

Оскарите за 2019 г. ще се проведат на живо от калифорнийския театър Долби в неделя, 24 февруари, 2019 г., в 20 часа, 25.02.2019, 03:00 часа българско време.