BMW 750Li 2019

BMW Серия 7 е олицетворение на самоувереното присъствие, изключителната мощност и максималния комфорт и веднага впечатлява с изключителното си присъствие.

Контролирайте динамиката, насладете се на всеки момент: BMW Серия 7 е олицетворение на самоувереното присъствие, изключителната мощност и максималния комфорт. BMW 750Li, задвижвано от новоразработен BMW TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател и сериен xDrive, е създаден да заеме лидерската позиция. Емоционалният език на формите на елегантния дизайн, както и особено уютната атмосфера на интериора, благодарение на най-високото качество в детайлите. А индивидуалните възможности за оформление и техническите иновации го превръщат във въплъщение на луксозния клас на BMW. Увереността среща ексклузивността. Луксът среща мощността.

В центъра на вниманието: ВMW Серия 7 веднага впечатлява с изключителното си присъствие. Самоувереният характер се изразява най-вече от характерната предна част. Отстрани вертикалните Air Breather подчертават височината на автомобила. В комбинация с лаковото покритие в цвят Bernina Grey с преливащ кехлибарен ефект, се създава елегантна визия. А 20-инчовите джанти са олицетворение на уверената динамика. Поздравите от Welcome и Goodbye светлините ви посрещат още преди качването в BMW. В интериора доминират ексклузивни, висококачествени материали, които създават уникална атмосфера в комбинация с иновативните функции за свързаност.

Пристигнете още докато пътувате: благодарение на иновативните услуги на BMW Серия 7. С навигационната система Connected имате много възможности да оформите пътуването си още по-комфортно и персонализирано. BMW Connected осигурява пълна свързаност между вашия смартфон и автомобила, и ви позволява да планирате, и взаимодействате по-бързо. В същото време комуникирате с вашето BMW напълно естествено чрез вашия BMW Personal Assistant, който  включва Offboard обработка на гласа, или безпроблемно управлявате различни функции чрез BMW Connected App. BMW Серия 7 е един нов начин да си бъдете у дома.

Бъдете винаги актуални, докато правите първата крачка: това е възможно с BMW Intelligent Personal Assistant на BMW Серия 7. Имате нужда от помощ, искате да откриете определено място или да четете имейли по време на движение – с “Hey BMW” стартирате естествено взаимодействие. Приложенията и услугите на вашето BMW винаги ще бъдат максимално актуални благодарение на Remote Software Upgrade. А с насочените към бъдещето асистиращи системи на Driving Assistant Professional, като асистента за завиване и водене в лентата или системите на асистента за паркиране Plus. А с иновативния асистент за движение на заден ход, винаги ще бъдете готови да поемете по нови пътища.