Блясък, диаманти и луксозни тоалети по време на вечерята на Тръмп с кралица Елизабет II

Състоя се първата официална среща на семейство Тръмп и английската кралица Елизабет II. Те бяха посрещнати в Бъкингамския дворец на официална вечеря, изпълнена с блясък и диаманти.

Семейство Тръмп кацнаха с хеликоптер пред двореца, където ги очакваха Кралицата, принц Чарлз и Камила.

Облечена с тясна бяла рокля, перфектно очертаваща фигурата ѝ, Мелания събра погледите върху себе си. Талията ѝ бе подчертана от тъмносин колан. Мелания остана вярна на своя стил, обула изключителни високи токчета.

Посещението на Доналд Тръмп предизвика вълна от недоволство на Острова. Кметът на Лондон е в открита война с американския президент, а редица политици обявиха, че ще бойкотират официалната вечеря.

Тъй като Меган Маркъл е в майчинство, тя няма да присъства на официалните събития. Така срещата между нея и Тръмп ще бъде спестена. Имайки предвид, че преди време двамата американци си разменяха нападки в медиите, може би са извадили късмет, че си спестяват тази неловка среща.

Поведението на Доналд Тръмп предизвика дебати относно това дали е спазил протоколът за поведение пред кралицата, или не. По време на вечерята Тръмп поставил ръката си на талията на Елизабет II, което според редица критици е нарушаване на официалния протокол, въпреки че на сайта на кралското семейство пише, че „ няма задължителни правила за поведение при среща с кралицата или член на кралското семейство, но много хора държат на спазването на традиционните норми.“