Bentley Flying Spur 2020

Ako обичате скъпи и големи спортни коли Bentley Flying Spur трябва да е начело в списъка ви. Всичко в него – от 12-цилиндровият двигател до богато обзаведената кабина – е безкомпромисно в качеството и изработката си. Това е начинът, по който Bentley може да оправдае началната цена на автомобила.

 

Седанът на Bentley – ако може да го наречете така – е чисто нов за 2020-а и канализира наскоро обновения Continental GT на марката с актуализиран стил, подобрени луксове и съвременни технологии.

Купувачите на Bentley могат да избират една от няколко цветни гами, като Cool Harmony, Storm Noir или Alter Ego, когато поръчват своя Flying Spur, но ако искате колата да стане уникална може да заявите собствените си  предпочитания, за да я направите единствена. Очаква ви привидно безкраен набор от екстериорни цветове и избор на стиловете, докато участвате в програмата за персонализиране на Bentley Spur.

Същото се отнася и за интериорните облицовки, които могат да включват няколко различни видове дърво, кожи с различен цвят и полирани метални акценти. Ъпгрейдът от стандартната спецификация на City до спецификацията за Touring, добавя няколко функции за помощ на водача и има дори опционално хладилно отделение, за да запазите шампанското хладно.

Всички летящи Bentley-ta от този модел се предлагат с осемстепенна автоматична система, задвижване на всички колела, както и мощният двигател W12 с двойно турбо двигател на Bentley, който произвежда 626 конски сили. Двигателят V8 с 542 к.с. ще се присъедини към състава по-късно. Брандът твърди, че с този 12-цилиндров мотор под капака Flying Spur ще скочи до 100 кm/ч само за 3.7 секунди, цифрата изглежда консервативна, но все пак става дума за лимузина.

За повече гъвкавост достатъчно да се обърне адаптивното окачване на седана и кормилното управление на задните колела. Изящна кожа, естествена дървена облицовка и металните акценти са характерни за интериора на Flying Spur, което в комплект с всичко останало има базова цена от 220 хил. долара.