Bentley Continental GT Convertible – новата убийствена комбинация на Mulliner

Тази превъзходна машина е създадена от спортното студиото на Mulliner, а отличителните й белези са в специалната радиаторна решетка и въздушните спойлери около престилката на предната броня.

 

апредстави най-новата версия на Continental GT Convertible – специалната модификация Mulliner. Автомобилът, създаден от заводското тунинг студио Mulliner, има специална радиаторна решетка и въздухозаборници, 22-цолови джанти и неповторим интериор, с акцент и върху новата тапицерия. Кожената облицовка е изработена с контрастни нишки в двутонен цвят, а някои от детайлите се инкрустирани с диаманти. Налични са лимитирани цветови гами от опции за вътрешното оформление, неповторимо матово покритие на салона и специално атмосферно интериорно осветление.

Continental GT Mulliner Convertible се предлага както с 6-литров бензинов W12 с 635 конски сили, така и с 4-литров V8 турбо агрегат с мощност 550 конски сили. Всички автомобили от лимитираната специялна версия ще получат ключ за запалване, два от клавишите му ще бъдат украсени, за да съответстват на конците на шева на конкретния автомобил и да контрастират с неговия интериор.

Представянето на Bentley Continental GT Mulliner Convertible се състоя през март 2020 г. на обичайният шоурум в Женева.