Special Weekly

Деликатеси с имена на известни личности

Освежаващ обяд със салата "Цезар ", класическа пица "Маргарита" или следобедно кафе с плодова мелба са част от всекидневието на милиони хора в цял... Още »
Special Weekly

Гмуркането - хоби за търсачи на силни усещания

Запалените му почитатели твърдят, че то е най-екстремният и изцеждащ силите спорт. В същото време, ако вършите всичко по учебник, то хаби по-малко енергия, отколкото... Още »
Special Weekly

Шест технологични идеи

Logitech USB G25 wheel set Да се играе на автомобилни симулатори (примерно Need for Speed) с джойстик е някак нелепо. Ако искате пълноценно да се насладите на подобни... Още »
Special Weekly

Правим пари с тежък парфюм и желязна воля

Виктория Мучанова е сред най-успешните млади бизнесдами у нас. Говори английски и италиански език, завършила е специалността Счетоводство и контрол в УНСС, а в момента... Още »
Special Weekly

Чанти

Много големите меки чанти с лаконична форма, скромен декор, с една или две средно дълги дръжки, вече трета година са задължителни за дамския гардероб. Основното им... Още »
Special Daily

В новия брой 32 на луксозното лайфстайл списание BANKER SPECIAL четете:

Къде пазаруват богатите и прочутите. Кои са най-щурите начини да сключите брак. Още »
Special Weekly

Enjoy for him

... Още »
Special Weekly

Великата игра на мъдреците

Цивилизациите на древните Гърция и Рим не познават подобна игра. В Речник на чуждите думи в българския език (на д-р Стефан Младенов от 1942 г.) срещаме следното... Още »
Special Weekly

Луксът да заведеш оркестър на края на света

През 1991 г. Юлия Христова решава, че не й е достатъчно да бъде пианистка, музикален критик и журналист. Иска цял оркестър. И го създава. Сега тя е президент на Нов... Още »
Special Weekly

Един безутешен принц

Бруней е малка, богата на нефт страна в Югоизточна Азия с население от 374 000 човека. Султанът на Бруней Хаджи Хасанал Болкиах е абсолютен монарх и е на трона от 1967... Още »
Special Weekly

Пурата - емблема на престиж и неповторимо изживяване

Кафето определено е сред най-популярните неалкохолни напитки, подходящи за съчетаване с кубински пури, съветва сомелиерът Таньо Шишков, председател на Българско гурме... Още »
Special Weekly

Българите купуват злато, когато е най-скъпо

Визитка Д-р Валентина Григорова-Генчева e завършила СУ Св. Климент Охридски, специалностСтара и средновековна история. Специализира антична история и нумизматика и... Още »
Special Weekly

Всичко което правя, го правя с удоволствие

Ян Дюмонтей, изпълнителен директор на Societe Generale Експресбанк
... Още »
Special Weekly

Амазонка на палци

Примабалерината Маша Илиева прави спектакли в помощ на онкоболни деца
nbsp; Има нещо символично във факта, че балерината Маша Илиева е родена на 11 септември. Всички свързват тази дата с атентатитеnbsp; в Ню Йорк през 2001-ва. Малцина... Още »
Special Weekly

Самураи и източни ритуали в Дните на японската култура

Румяна Гочева
Чайната церемония е изключително важна за опознаване на националната психология на японците. Това е естетически култ, на който се гледа като на форма за умствено... Още »
Special Weekly

В Хисаря текат реки от злато

Десетки минерални извори бликат в полите на Средна гора, където се намира Хисаря. От скромно и малко градче само преди десетина години сега мястото се е превърнало в... Още »
Кралските особи мразят правилата
септември 2018
съб
нед
пон
вт
ср
чет
пет
22
23
24
25
26
27
28
29
30