Special Weekly

Женственост и елегантност на подиумите в Париж

Парижката седмица на модата е заключителната брънка от поредицата най-важни международни дефилета, които стартират два пъти годишно в Ню Йорк, продължават в Лондон и... Още »
Special Weekly

Не можеш да направиш първо впечатление от втория път

Меглена Кунева - еврокомисар за защита на потребителите
Г-жо Кунева, как се чувствате като първия български еврокомисар, още повече че страната ни тепърва трупа опит и гради репутацията си в рамките на общността? -... Още »
Special Weekly
Андреа Казини, главен оперативен директор на УниКредит Булбанк

За да постигнеш нещо, трябва сам да си поставяш предизвикателства

Реших да дойда в София заради Левон
Андреа Казини е типичният италианец - винаги елегантен, усмихнат, сладкодумен и сърдечен. Харесва футбола и пие качествено еспресо. Пет минути след като се запознае с... Още »
Special Weekly

Луксът да заведеш оркестър на края на света

През 1991 г. Юлия Христова решава, че не й е достатъчно да бъде пианистка, музикален критик и журналист. Иска цял оркестър. И го създава. Сега тя е президент на Нов... Още »
Special Weekly

Гурме – вкусът към живота

Вечеря в луксозен ресторант. Атмосферата е деликатна, интимно ароматна, приятна музика, споделена от приятна компания, красиво аранжирана маса с елегантни прибори,... Още »
Special Weekly

Гватемала

Тикал и Сейбал - Земя на джуннгли и изчезнали цивилизации
Гватемала винаги е привличала жадното ми за приключения въображение и най-накрая съдбата ми се усмихна. Успях да организирам времето си и се запътихме с дъщеря ми... Още »
Special Weekly

Уроците на Есте Лаудер

Есте Лаудер е родена през 1908 г. в ню Йорк. тя е основателка на компания, която контролира 45% от козметичния пазар в Съединените щати. Продукцията на Есте Лаудер се... Още »
Special Weekly

Повелителят на кристалите

Продукцията на концерна Swarovskinbsp; се различава лесно и с просто око от тази на конкурентите му. Въпреки това всеки кристал е защитен от фалшификация с лазерно... Още »
Special Weekly

Четирима от гениите на джаза

Прочутият американски радиоводещ (но не DJ, както биха го категоризирали с днешните повърхностни представи) и експерт Уилис Кановър (Willis Conover, 1920-1996)... Още »
Special Weekly

Красивият каприз на една баронеса

Ако сте истински любители на класиката, вероятно сте забелязали дискретното присъствие на едно архитектурно бижу във филмите Никога не казвай никога от поредицата за... Още »
Special Weekly

Стилни като Джеймс Бонд

Изучаването на подводния свят с водолазен костюм, изисква гриьлива подготовка. Част от нея е изборът на качествени и елегантни контрплни уреди. Любителите на дайвинга... Още »
Special Weekly

Дамските боти

Дамските боти се появиха в модните колекции преди две години заедно със завръщането на тенденциите от 80-те години на ХХ век. И през този сезон дамските боти... Още »
Special Weekly

Визията на Clinique за грима през лято 2009

Филипа Генова, маркетинг и PR мениджър на Clinique: Визията на Clinique за грима през лято 2009 е изцяло естествен, индивидуален бронзиран вид на лицето, постигнат... Още »
Special Weekly

Изумрудът на трите морета

Много гръцки острови претендират за определението най-романтичният. Корфу също може да се превърне в романтично място, но това зависи само от вас и от спътниците ви.... Още »
Special Weekly

Есенна вечер с аромат на пури от Доминикана

Софт-джаз, отбрани питиета и дегустация на леки ароматни пури в спокойна атмосфера събраха ценители в балната зала на столичния Военен клуб на 23 октомври. Събитието... Още »
Special Weekly
Мария Стоева:

Имам невероятния шанс да работя това, което обичам

Творчество, неизчерпаема енергия, цвят и стил. Тези думи като че ли най-точно характеризират Мария Стоева. Всичко, до което се допре, оживява като статуята на... Още »
Имам невероятния шанс да работя това, което обичам
януари 2018
пон
вт
ср
чет
пет
съб
нед
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31