Атрактивен къмпинг – пътешествие с огромно преносимо прасенце

Популярните прасета-касички вече придобиват ново измерение. Airbnb предлага гигантско дървено прасе под наем за луксозна къмпинг почивка.

Уникалното розово прасе притежава изключително уютен интериор. В него ще намерите спалня за двама души, климатик, осветителни тела и дори мека мебел за допълнителна доза уют. Като в повечето кемпери и тук има оборудване за готвене. Огромното преносимо дървено прасе е напълно подвижно и може атрактивно да достигнете избраната от вас дестинация за отдих.

Цените започват от 100 паунда на нощ. Дървената свиня е създадена по идея на компанията, популярна със сайдер напитките си Orchard Pig, като част от фестивално турне по повод представянето на новото й розово ябълково вино Orchard Pig Pink. Прасето може да побере до 12 души вътре, макар и спалнята да е само за двама, което го превръща в идеалното място за щур туристически незабравим купон.

Обещаваме, че никога няма да изпитате нещо подобно – подгответе се за една нощ сън в гигантско розово прасе – това е нещо, което трябва да се изживее„, заяви бранд мениджъра на Orchard Pig Рон Файф, при представянето на първото в света преносимо прасенце, пълно с всички нужди за една нощ под звездите.