Special Weekly

Мадлийн Олбрайт: Четете по брошките ми

Брошките отдавна са се превърнали в нещо като визитна картичка на Мадлийн Олбрайт, както пурите за Уинстън Чърчил, дамската чанта за Маргарет Тачър и костюмите с... Още »
Special Weekly

Кой е твоят камък?

Имат ли камъните тайнствени свойства? Според астролозите на всеки знак от Зодиака съответстват определени камъни и кристали. Украшенията, изработени от тях, пък могат... Още »
Special Weekly

Eгипетските видения на Каталин Ботезату

Без компромиси. Така може да се опише работата на най-известния румънски дизайнер Каталин Ботезату, който бе в България специално за откриването на Софийската седмица... Още »
Special Weekly

И вие, и ние се смеем на едно и също

Негово превъзходителство Матиас Хьопфнер е посланик на Германия в София от 2009 година. Роден е в Потсдам на 18 декември 1953 г., женен е, има две деца. След практика... Още »
Special Weekly

Проблемите могат да се решат от лица, които знаят на кого, колко и за какво да платят | второ заглавие:Ако преподавателската работа носеше по-добри, честно спечелени доходи, бих предпочел академичната работа

Петър Андронов, главен изпълнителен директор на СИБАНК, пред SPECIAL
Г-н Андронов, едва ли работата в банка е била детската ви мечта, но все пак как се озовахте в този сектор? - При дипломирането ми в Университета за национално и... Още »
Special Weekly

Успявам, защото не бягам от женската си природа

Съдбата разделя Галя Димитрова с мечтата й за професионална спортна кариера, за да я отведе до Първа частна банка. Започва работа там още на 21 години, малко след... Още »
Special Weekly

Часовникът - бижуто на мъжа

Луксозни часовници Още »
март 2018
чет
пет
съб
нед
пон
вт
ср
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31