Актьорът Арми Хамър – канибал?

Американският актьор Арми Хамър, номиниран за „Златен глобус“ за ролята си в „Призови ме с твоето име“, отново се оказа в центъра на секс скандал. Този път обаче той може да му коства кариерата.

 

 

В социалните мрежи се разпространяват негови постове, в които пише на красиви девойки, че иска да им извади сърцата и да им изпие кръвта. До сега обаче няма реални доказателства известният актьор, който е познат с ролите си в „Социалната мрежа“, „Самотният рейнджър“ и „Призови ме с твоето име“, наистина има интерес към канибалската тема.

Арми Хамър в „Социалната мрежа“.

В същото време в социалните мрежи се разпространяват скрийншотове с компрометиращи кореспонденции с девойки в „Инстаграм“. От тях би могло да се допусне, че 34-годишният актьор проявява склонност към канибализъм.

Множество от девойките – обявили се за жертви на Хамър, разказват, че той използвал известността си, за да ги манипулира и убеждава да правят секс с него. Наричал ги „котенца“ и ги молел да му позволят да им изпие кръвта.

Пишейки си с една от девойките, той й признавал: „Възбуждам се от мисълта, че държа сърцето ти в ръката си. Аз съм 100-процентен канибал и искам да те изям. Толкова е страшно да си го призная! Вадил съм сърцето от тялото на все още дишащо животно и го изядох, докато то още беше топло“.

„Имам нужда от кръвта ти. Искам да я изпия – ще ми позволиш ли да го направя утре? Не забравяй, че си моя.“

Арми Хамър в „Призови ме с твоето име“.

Въпреки разразилия се скандал, все още няма доказателства, че именно актьорът е писал страховитите откровения.

Това е причината редица фенове на актьора, включили се в дискусията на негова страна, да твърдят, че постовете са фалшиви. Самият актьор и неговият агент все още не са коментирали случката, въпреки необикновеното вълнение сред феновете.

„Моля се тази новина да е фалшива. И едва когато това се докаже, ще мога да заспя” – пише гореща почитателка на Арми Хамър.

„Постовете са фалшиви – необходими са поне три работни дни, за да се разбере дали тези съобщения са наистина фалшиви или не“ – пише друг фен на актьора.

Арми Хамър с Елизабет Чембърс.

Това не е първият път, в който Хамър е замесен в секс скандал. През 2017 г. актьорът стана обект на подигравки заради свои коментари в „Туитър“, че харесва шибари. Това е еротично японско изкуство, при което мъжът и жената се връзват, като така доброволно се лишават от контрола над тялото си. Миналото лято отново бяха разпространени скандални постове на Арми Хамър в интернет. В конкретния случай това бяха постове между него и рускиня, на която правеше вулгарни комплименти и й рекламираше шибари. Появиха се слухове, че двамата си пишели в продължение на три години, докато актьорът бил женен. Остава загадка дали в крайна сметка Хамър е успял да се срещне очи в очи с дамата.

Американският 34-годишен актьор е номиниран за „Златен глобус“ за ролята си в „Призови ме с твоето име“. Той има силни превъплъщения и във филмите „Хотел Мумбай“, „Под прикритието на нощта“, „Огледалце, огледалце“, „Самотният рейнджър“, „Мъжът от U.N.C.L.E.“, „Раждането на една нация“.

В продължение на десет години Арми Хамър бе женен за модела Елизабет Чембърс. През лятото на 2020 г. двойката се раздели. От брака си с Чембърс актьорът има две деца.