59-годишният Шон Пен се ожени за 28-годишната си любима

Актьорът потвърди слуховете, които напоследък упорито витаеха в медиите.

 

Преди дни Шон Пен бе поканен в популярното шоу „Късна нощ със Сет Майерс”. По време на интервюто водещият направо попита 59-годишния носител на „Оскар”: „Носят се слухове, че неотдавна сте се оженили. Вярно ли е?”. Отговорът на Пен беше красноречив – той вдигна ръка и показа венчалната си халка.

Известният американски актьор и режисьор Шон Пен се ожени за Лейла Джордж, с която има връзка през последните четири години. Приятелите на младоженците ги поздравиха в социалните мрежи. За Шон това е трети брак, а за 28-годишната Лейла – първи. На 17 август Пен ще навърши 60 години и вече си направи чудесен подарък за юбилея.

Носителят на две награди „Оскар” (за ролите си във филмите „Реката на тайните” и „Милк”) беше женен за певицата Мадона. Впрочем тяхната сватба се състоя също през август, но през 1985-а. Същият ден, на 16 август, Мадона навърши 27 години, а на следващия ден Шон навърши двадесет и пет.

Сватбата им се превърна в скандал. Младоженецът, който се отличава с буен нрав, стреля по въртолет с папараци, които непременно искаха да снимат новобрачните и техните гости. Бракът им също се оказа експлозивен. Пен обвиняваше жена си в изневери и й правеше сцени на ревност. Съпрузите на два пъти искаха да се разделят и в края на краищата реализираха намеренията си през 1989-а.

Впрочем, преди Мадона Пен имаше връзка с две актриси – Елизабет Макгавърн (двамата дори бяха сгодени) и Сюзан Сарандън. Още не приключил развода с първата си жена, Шон се премести при актрисата Робин Райт. През април 1991 г. им се роди дъщеря – Дилън Франсис, а през август 1993 г. на бял свят се появи и синът им – Хопър Джак. Но през 1995-а Шон и Робин се разделиха. Пен се увлече по певицата Джуъл.

През пролетта на 1996-а той се върна при Робин и двамата се ожениха през април същата година. Проблемите в този брак започнаха след 20 години. Поне тогава станаха известни, защото Робин подаде молба за развод. Вярно, че след това оттегли заявлението си. Но през април 2009-а тя се обърна към съда със същата молба. Съпрузите се разделиха официално през юли 2010-а.

В продължени на две години (2013-а – 2015-а), Пен имаше връзка с актрисата Шарлиз Терон, но до сватба така и не се стигна.

За разлика от съпруга й, личният живот на австралийката Лейла Джордж не е толкова богат на любовни романи. Тя също се снима в киното, но не често. Известна е най-вече с с ролите си във филмите „Хроники на хищните градове” и „Били Кид”. Лейла е дъщеря на холивудските звезди Грета Скаки („Предполагаема невинности”) и Винсент Д’Онофрио („Съдията”). Впрочем, нейният баща е само с година по-възрастен от Шон Пен.

Шон и Лейла са сключили брака си тайно с видеовръзка на платформата Zoom.Това стана известно само благодарение на поздравленията, които близки приятели на младоженците им изпратиха в социалните мрежи.