4 признака за лош вкус

Дори любимата ви блуза може да ви изиграе лоша шега.

Внимателно прегледайте гардероба си, може би в недрата му се крият вашите истински врагове. Ето кои вещи показват, че собствениците им нямат вкус

Дрехите с неподходящ размер

Съберете смелост и признайте пред себе си, че вашата любима рокля отдавна ви е отесняла. Отървете се от дрехите, които грозно контурират всички гънки и открояват недостатъците. Носете това, което наистина ви разкрасява и отива на фигурата ви.

Безразсъдството на цветовете

Не се опитвайте да облечете най-доброто наведнъж, особено ако сте почитателка на ярките цветове. Стилистите препоръчват да не съчетавате повече от четири цвята в едни комплект. Следете те да са с еднаква наситеност.

Изобилието от украшения

В случая работи принципът „по-малкото е повече“. Обърнете внимание на качеството на бижутата, а не на тяхното количество.

Старите обувки

Използването на един единствен чифт обувки за всякакви случаи е не само неизгодно, но и вредно за здравето. Първо, така обувките се износват по-бързо, и второ – не могат да се проветрят добре, което означава, че в тях се развиват колонии от гъбички и бактерии. Да не говорим, че околните най-вероятно ще забележат, „вечният“ чифт, който никога не сваляте от краката си.